![]() |
Ayın Gösterdiği Kızlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayın Gösterdiği KızlarKaranlık bir gece… Yoldayım yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beş dakika geçti ya da geçmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Merhaba -Merhaba ay ![]() -İyiyim ![]() ![]() -Gördüğün gibiyim ![]() ![]() ![]() -Hişt! Şimdi sus ve sadece beni izle ![]() Ay bana sus dedikten sonra kendisi de sustu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Sus ![]() ![]() Aklıma ilk gelen bu kızın iki ay sonra doğacak yeğenim olabileceğiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birden o biberon bir tabancaya dönüştü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yarım saat yemek ve ihtiyaç molası… Otobüs muavininin sesiydi bu ![]() ![]() ![]() ![]() Hareket eder etmez aya baktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuğun ölüp ölmediğini göremedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Artık ona açılmanın zamanı gelmedi mi? Ben cevap veremeden otobüs penceremden ayı göremeyeceğim bir viraja girdi ![]() ![]() O gece yolda bir daha ayı göremedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özgür Yenigün |
![]() |
![]() |
|