![]() |
Bir Şarkı Söyle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Şarkı SöyleMuharrem Nalçacı yazıları - Şarkı Söyle Biliyorum, yine altın yaldızlı kitapların sarı solgun sayfalarında geziniyor gözlerin ![]() ![]() ![]() ![]() Tarifi imkansız duygular ansiklopedilerde anlatılmaz ![]() ve bilesin ki aynı yoldan gidenler geriye dönmezler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki bir hikayedir bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki çocukluk düşleridir bizleri ayakta tutan ![]() ![]() Dostluğun ve arkadaşlığın delikanlı duruşudur suskunluğun meceresi ![]() ![]() Oysa dağlara meydan okuyup boşaltmak isterdim içimdeki fırtınaları ![]() ![]() ![]() ![]() O savaşlarda çizmeler altında kaç çiğdem ezilmiştir kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyor musun ağlar iken bazen içimden gülmek geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana öyle ihtiyacım var ki ![]() ![]() Güldün ![]() ![]() ![]() ![]() Gecenin koyu buğusunda bile seni görebiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() İnanır mısın ? Ben inanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim bazen bir çocuk gibi heyecandan titrer ![]() ![]() ![]() Benim ellerim ne zaman üşüse yüreğim üstüne koyarım ![]() İşte o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdalara doyarım ![]() ![]() ![]() Git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya gerçekler ? Gerçeği kabüllenen yürekler bir mum alevi gibi tez erirler ![]() Öyle ise ? Uzat ellerini yarın doğacak Güneş’e ![]() ![]() ![]() Dudaklarını arala ve bir şarkı söyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sım sıcak olsun o şarkının sözleri ![]() ![]() ![]() Muharrem Nalçacı |
![]() |
![]() |
|