Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
söyle, şarkı

Bir Şarkı Söyle

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Şarkı Söyle

Muharrem Nalçacı yazıları - Şarkı Söyle

Biliyorum, yine altın yaldızlı kitapların sarı solgun sayfalarında geziniyor gözlerin İştahla birşeyler arıyorsun sevdaya dair Dili ayrı, teni ayrı eski zamane alimlerinin sözlerini biriktiriyorsun beyin kütüphaneneSahi sevdanın tarifini buldun mu ? Dur ! Sakın söyleme !

Tarifi imkansız duygular ansiklopedilerde anlatılmaz

ve bilesin ki aynı yoldan gidenler geriye dönmezlerGüneş’e yürürler

Belki bir hikayedir buYa da masal da diyebilirsin Güzeli düşleyenler elbet bir gün ufkun bittiği yerde gözlerindeki ışığı yüreklerinde süzüp harman edecekler

Belki çocukluk düşleridir bizleri ayakta tutan

Dostluğun ve arkadaşlığın delikanlı duruşudur suskunluğun meceresi

Oysa dağlara meydan okuyup boşaltmak isterdim içimdeki fırtınalarıTek başıma karşı durmak isterdim meydan savaşlarına

O savaşlarda çizmeler altında kaç çiğdem ezilmiştir kimbilir Kırmızı benekli kelebekler şahidim olsun ki suç benim değil demiş tarih yazan bir filozof

Biliyor musun ağlar iken bazen içimden gülmek geliyorBu delirmenin belirtisimi ne ? Hadi onu da geç, kendi kendime konuşur oldum bazı gecelerdeŞaşkın bir yıldız gibi ortada kala kaldım Bir çocuk apansız sapanla bir taş savursa yere çakılıp kalacağım Her yanım duygu sağanağıSoğuk bir el dokunsa buzlanıp bir cam gibi "Tıkırt" edip kırılıyorum

Sana öyle ihtiyacım var kiYüreğin yine eskisi gibi sıcak mı ?

GüldünBenimki de laf mı

Gecenin koyu buğusunda bile seni görebiliyorum Aaah ! Keşke ! Diyemem kiSevdasını onurlu bir işçi gibi yüreğinde taşıyanlar bir gün o yolun sonunda buluşacaklar

İnanır mısın ?

Ben inanıyorumve korkmuyorumSevmekten yana insanlığı, ağacı, suyu ve sevdayı

Yüreğim bazen bir çocuk gibi heyecandan titrerİşte o zaman gözlerim medet umar, ellerim üşür

Benim ellerim ne zaman üşüse yüreğim üstüne koyarım

İşte o zaman İşte o zaman sen yanımda olursun

Sevdalara doyarım

GitGitYine bana yangınları anlattırmaTüm masallar" Bir varmış"diye başlar

Ya gerçekler ?

Gerçeği kabüllenen yürekler bir mum alevi gibi tez erirler

Öyle ise ? Uzat ellerini yarın doğacak Güneş’e

Dudaklarını arala ve bir şarkı söyletüm suskun ve soğuk gecelere inat

Sım sıcak olsun o şarkının sözleri Baharın yaklaşan sesi gibi

Muharrem Nalçacı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com