Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dosttan, geriye

Dosttan Geriye

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dosttan Geriye

Dosttan Geriye Hikayesi - Gerçek Hayattan Alıntıdır - Hikayeler - Havva Gülbeyaz

Sürekli zihnim değişik mevzuların eşiğine gelip takılıyorDüşünüyorum bu hayat niçin gerekli ve niçin varız diye�Varlığımızı haykırmadığımız hayatın bizlere bir getirisi olacağına olan inancım kalmadı Tek tek yeşeren yapraklarımı döküverdiğime olan inancım bu sözleri söyleten�Güzel şatafatlı bir yaşamdan geriye kalan yalnızca ayakları üzerinde duran nacizane bir beden�O bedenin savunacak direnecek dermanı kalmadı desem kim inanacak bana hiç kimseBir zamanlar diye başlar benim cümlelerim�o bir zamanlara olan özlemimden değil o zamanlarla bu zamanları kıyasladığımda yalancı dünyayı algılayışım buna en büyük sebep�Evet o bir zamanlarda dostlarım susmayan telefonlarım vardı Şimdiki zamanlarımda yüzüne bakmakla yetindiğim hatta bazen koyduğum yeri bile unuttuğum telefon�Dostlar nerede niye kayboldular diye sormuyorum çünkü dost olmadıklarını anladım acı da olsa�akrabalarım nerede diye sormayın çünkü akraba kelimesini lügatımdan çıkaralı aylar oldu Ne güzel söylemiş atalarımız �düşenin dostu olmaz� İnsan düştüğünde anlıyor yalnızlığın ne denli yaralayıcı olduğunu ve onun iliklerindeki son damla kanı emmek için verdiği mücadeleyi�Damarlarım çekiliyor yavaş yavaş�ben ölmek için adım atıyorum ve biliyorum ki bana acı veren hayattan kurtuluşum ölüm�Ötelerde ufuklarda benim içinbir meşale yanmayacak�Bu düşüncelerin aleviyle kavrulduğumda yastığıma sarıldım ölüme koşmamak için�Bırakma beni diye yalvarıp hıçkırıklara boğuldum Kimsecikler duymasın sesimi istedim yüzüme kalkan yaptım yastığımı�Her bastırışta nefessiz kaldım boğuluyordum Kendini boğmuş bir kadının hikayesini okusun istemedim insanlar�Acizliğimi kimse duymasın çaresizliğime gülmesin düşmanlar dedimAma şimdi biliyorum ki acizim ve çaresiz�Sabahın ilk ışıklarına kadar gözlerine uyku girmeyen bir zavallı ve gün ışığına çıkmaktan korkan bir yaratık�evet yaratığım çünkü hatalar yaptımkeşke yapmasaydım demiyorum O hatalar ki beni bu duruma getiren o hatalar ki burnu büyük kibirli benliğimi dizginleyen�Şokta olan bir insanın tokat yiyişi gibi çarpıldı yüzüme kendime geldiğimde dünyam değişmişti�Bu sözlerim birilerine ders olsun isterim Benim gibi kaybetmek ve kaybolmak istemiyorsanız aşağıda sıralayacaklarımdan uzak durun�

1-Bencil olmayın ve kibirli asla

2-Kendinizden daha aciz durumda olan insanlara yardım edin

3-Kul hakkı yemeyin hırsızlık asla�Bilhassa emek hırsızlığı

4-Hırslı olmayın hırslar insanı uçuruma sürükler

5-Değerlerinize sahip çıkın çünkü o değerler sizin özünüzü gösteren birer aynadır

6-Kimseye güvenmeyin ama insanlara güvenmediğinizi hissettirmeyin

7-Ailenizi sevin ve saygı duyun Onlar sizin için en doğrusunu düşünür ve ister

8-Çocuğunuza iyi rehberlik edin onlar sizi temsil edecek bir tohumdur ektiğiniz

9-Sevmekten çok sevilmeyi baz alın�Sevgi insanı yaralarSizi seven ve sevebileceğiniz insanın yanında olun

10- Dünya malına kıymet vermeyin o geldiği gibi kayıp gider avuçlarınızdan

Sizler beni sormasanız da ben sizleri düşünüyorum�

Herkesin birbirinde hakkı vardır O yüzden dünyadan ne zaman çıkışımız belli olmadığına göre hakkınızı helal edin diyorum�Korkmayın ölüme gitmiyorum ama onun bize geleceği vakit belli olmadığına göre �

Havva Gülbeyaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com