Aşkın Faili Ben |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşkın Faili BenAşkın Faili Ben Hikayesi - Aşk Hikayeleri - Fatma Avcı Yazıları Bu aşkın faili benim, mefulü sen ![]() Meçhulü benim, cahili sen ![]() Kah didenin ucundayım, Kah hane-i dilin kapısında, Kah düşer kırılırım, Kah çarpar parelenirim ![]() ![]() ![]() Bir kelebek kadar naif ve nazlı sevdamızı tutmayı beceremedik ![]() ![]() Hoyratça davrandık, avuçlarımızın içinde örseledik![]() ![]() Kanatları kırıldı ve küstü bize uçamıyor artık… Kaç vurgun yedik, kaç ayrılıklar ve kaçışlar yaşadık![]() ![]() Toparlayabilmiştik örselenmiş yüreğimizi, sevdamızı, aşkımızı![]() ![]() ![]() Şimdi içimizde yaşamayı seçtik Ruhlarımızla sevmeyi, görmeden, konuşmadan, dokunmadan ellerimize, bedenimizle değil ruhumuzla sevmeyi seçtik Yüreklerdeki yangını küllemeye çalışırken başka biri olmaya çalıştık![]() ![]() Zor olan hangisi idi? Başka biri gibi davranmak mı? Yoksa aynı kişi olup sevgini haykıramamak mı? Bir zamanlar "tiryakinim" derken şimdi "seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli" diyorsun![]() ![]() "Özledim" diye haykırıyor, özlemini gidermek için çaba sarf etmiyorsun![]() ![]() Bu sevdaya emek verdik yıllarca kelebek misali Kozayı açmak için verdiği uğraş gibi![]() ![]() Ama bu sonbahar rüzgârları çok sert esmeye başladı Sessiz uğultular halinde, her yönden sert esen rüzgâr![]() ![]() Artık dayanamıyor bu kelebek bu sessizliğe![]() ![]() ![]() Ya fırtına ol, ya boran, sessizliği boz ![]() ![]() Ya avuçlarını aç uçur sevda kelebeğini gidebildiği yere özgürce gitsin, ya da avuçlarını sıkıca kapat ölsün![]() ![]() ![]() Fatma Avcı |
|
|
|