![]() |
Sahip Kimdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sahip KimdirSahip Kimdir Hikayesi - Sahip Hikayeleri - Aynur Engindeniz - Aynur Engindeniz Yazıları -hey sen ordaki -NE VAR NE OLDU -bak adama bari utan da elindeki kirazları sakla ![]() -NEDEN UTANACAKMIŞIM -bak bir de soruyor ![]() _SANA NE ![]() ![]() ![]() _ne demek lan sana ne ![]() adam hiç istifini bozmadan oturduğu dalda sakince kirazları üçer beşer yutmaya devam eder ![]() ![]() ![]() _bana bak arsız herif ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() adam bir başka dala tırmanırken _neden kovayım ![]() mal sahibi artık iyice hiddetlenmiştir ![]() _ya sen ne bela adamsın ![]() ![]() ![]() ![]() _ya ne kızıyorsun kuşlar karıncalar yerken bişey yok da kainatın en değerli yaratığı yerken mi suç mal sahibi aldığı cevap karşısında ne diyeceğini bilemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _yahu sen onlarla bir misin onların dili yok izin alsınlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() adam daldan aşağı tek hamlede inerek mal sahibinin yüzüne bakar _ be kardeşim ![]() mal sahibi gayet emin ve gururla _evet _peki toprağın sahibi kim _????? _söyle kim _ben tabiki kim olacak adam güler derin derin bakar _işte burda yanıldın kardeş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mal sahibi yine hayrete düşer ![]() ![]() ![]() adam tekrarlar _ben senden izin almam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _???!!! ee şey helal olsun ne diyeyim ![]() ![]() ![]() ![]() Aynur Engindeniz |
![]() |
![]() |
|