![]() |
Gizlenen Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gizlenen Aşkhayata dair - güncel duygular - kısa kısa aşk hikayasi GizLenen aşk ![]() ![]() 10 ![]() İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 11 ![]() Telefonum çaldı arayan O idi ve ağlıyordu bana aşkın nasıl kalbini kırdığını anlattı beni evine çağırdı yalnız kalmak istemediğini söyledi bende tabiki gittim koltuğa onun yanına oturdum güzel gözlerine bakmaya başladım ve onun benim olmasını diledim 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi başladı ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi bana her şey için teşekkür etti ve yanağımdan öptü ![]() ![]() ![]() ![]() Son sınıf Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi ve "çıktığım çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi benimde çıktığım biri yoktu ve 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günler haftalar aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çattı ![]() ![]() ![]() Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan yıllar geçti ![]() ![]() ![]() Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllar çok çabuk geçti ![]() ![]() ![]() Şu an benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdığı günlüğü ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a |
![]() |
![]() |
|