![]() |
Karanlığı Soyunmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karanlığı SoyunmakKaranlığı Soyunmak - Aysel Aksümer Ekrem yumruklarını sıkmış bas bas bağırıyordu ![]() - Sana kaç kere söyleyeceğim! Bana edebiyat yapma! Gülşen, yastığa gömdüğü başını kaldırarak ela gözlerini ona doğru çevirdi ![]() ![]() ![]() Yıllarca eskiyen yanlarına hiç bir bakım yapılmamış ama vagonlarına çok yük bindirilmiş bir trenden farksızdı evlilikleri ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdaları; Kerem ve Aslı veya Ferhat ile Şirin’inki gibi edebi eserlere geçmemişti belki ama yaldızlı nikah davetiyesinde "sizleri de aramızda görmek istiyoruz" yazısının hem altında isimleri alt yazı olarak geçmişti ![]() Gülşen arkasından bağırdı ![]() "Söylediği söze bak! Sanki hiciv sanatını kişiliğim üzerimde kullanmaya çalışan o değil de bir başkası!" Kafasını iki yana salladı ve gözlerinden süzülen yaşı, elinin tersiyle sildi ![]() ![]() "Ağzı açık, dibinde de azıcık kalmış bir uhunun köpüklü kısmındayız şimdi ![]() Yataktan yavaşça doğruldu ve ayaklarını kendi gibi ezilmiş halıya indirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözleri karşı duvarda asılı resme takıldı ![]() ![]() ![]() ![]() Duvardaki takvime baktı ![]() ![]() ![]() - "Keyfi konulmuş bir sürü tabirden biri daha! Herkes pazar keyfi yapabiliyor mu? Kimbilir benim gibi kaç kişi huzursuz!" Bir kaç adım daha attı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sefer gitmeliyim diyordu yürek sesi ![]() ![]() Aysel AKSÜMER |
![]() |
![]() |
|