![]() |
Deli Kızın Günlüğü 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deli Kızın Günlüğü 2Deli Kızın Günlüğü 2 - Selcan Aktaş - Buyur abi ![]() ![]() ![]() ![]() Kahveyi etrafını rahatsız edecek derecede höpürdeterek içerken Esma ninenin bastonuna dayana dayana yan sokağa girdiğini gördü ![]() ![]() Acaba düğün tarihi neyim belirlemişler miydi ![]() Öyle ya genç kız alıyor telsiz duvaksız baba evinden çıkarır mıydı hiç? Alimallah davulunu da dövdürecek ,gelinliğini de giydirecek,yeni güveyi esvapları da çekecekti bir güzel ![]() Çabucak bitirdiği kahvenin fincanını bıraktı aceleyle masanın üstüne ![]() -Yakışıklı ! Hesaba yaz ![]() -Oldum olası iğrenirim şu adamın tavırlarından ![]() ![]() Necati ardından koşarak gittiği Esma Nine`ye hemencecik yetişti ![]() - Eeeeeee ![]() -Dur hele oğul ![]() ![]() -Ben soluklanırım ana sen anlat ![]() -Kızın gönlü yok der anası ![]() ![]() -Yahu onlar bir he desinler bak ben nasıl gönlünü alırım Aytenimin ![]() ![]() -Öyleyse bir kaç kat elbise neyim al da git kızcağızın kapısına ![]() ![]() ![]() Gözleri kocaman kocaman parladı Necati`nin ![]() ![]() -Hay allah ya!Ben neden düşünemedim şimdiye kadar! Hay eşek kafam diye diye söylenerek gitti evine ![]() -Doğru söylersin Necati oğlum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi sabahı zor eden Necati,rüyasında Ayten`i dükkan dükkan dolaştırıyor ,türlü türlü elbiselik kumaşlar kestiriyor,yeni pabuçlar giydiriyor,rengarenk başörtüleri üstüne uydurmaya çalışıyordu ![]() En çok da uçuk yeşil çiçekli başörtü yakışmıştı yavuklusunun başına ![]() Yüzü mutluluğundan al al Ayten habire olur sen bilirsin bey diyor başka birşey söylemiyordu ![]() Vay be ne güzel şeydi Ayten`in ağzından `bey`duymak ![]() İnşallah ![]() İnşallah dedi bıyığını ayna karşısında burarken ![]() İnşallah o günler de gelecek ![]() Bugün mutlaka o uçuk yeşil çiçekli başörtüyü bulup götürmeli,Ayten`in kınalı saçlarında düşünde değil gerçekten görmeliydi ![]() Selcan Aktaş |
![]() |
![]() |
|