Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
haklı

Kim Haklı

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kim Haklı

Herkesin bir doğuş öyküsü vardır ya Benim de dünyaya geliş nedenim pek çok çocuğun dünyaya getiriliş nedeni olan erkek çocuk özlemi

Bu da pek çoğumuzun sorguladığı, yanlış mı, doğru mu deyip Nasredin Hoca misali iki tarafı da dinleyip "Sen de Haklısın" dediği bir konu

Ben önce rahmetli anneciğimin gözüyle bakıyorum olaya Benim doğduğum seneler belki şimdikinden daha da baskın erkek çocuk isteği, bütün çocukları kız olmuş On sene sonra ileri bir yaşta beni dünyaya getirmiş ve hastalıkları sebebiyle benimle yeterince ilgileneme-miş bile hatırladığım daha çok ablamlar

Annemi hep bana bakarken gözlerindeki suçlulukla hatırlıyorum Beni ortada bırakacak olmanın verdiği çaresizlikle Hatırlıyorum hep söylediklerini; öbürleri büyük kurtardılar kendilerini, ölürsem Aysel ne olacak dediğini Daha dokuz yaşındayken olur da yanlız kalırım duygusuyla bana yemek yapmayı öğrettiğini Beni ne de çok seviyormuş güzel annem

Bana fikrimi sorarsanız, anneciğimin hastalığını bir kat daha artırdığı bu düşüncesi boşunaymış derim Derler ya olan ölene olurmuş Ben de büyüdüm İşim, eşim ve çocukla-rım oldu Ama sıkıntı çekmedim mi derseniz evet çok ama çok çektim Okul yıllarında çıkış-larda annem ne yemek pişirdi acaba diyenler ya da annem bana bak ne güzel hırka ördü diyenler Hep çocuk kalbimde derin bir izin bırakmıştır

Bir de beni parka götürdüğünde hep torunun mu derlerdi anneme Öyle üzülürdüm ki benim annem neden genç değil diye

Geç doğum yapma arifesinde olanlara içimdeki bir ses hep iyi düşündün mü der Biraz bencilce belki benimkisi ama ne yapayım ben böyle düşünüyorum

Gerçi allahın kime ne ömür biçeceği belli olmaz ama anne ve çocuğun arasındaki yaş farkı arttıkça, çocuklar hep annesiz büyücecekmiş gibi geliyor, benim gibi

Hele hele öleceğini bile bile hamile kalıp bir günlük de olsa annelik duygusunu tatmak isteyenleri hiç ama hiç anlayamıyorum Belki onlar da haklı kendince Saygı duymak lazım düşüncelere

Dedim ya hassas bir konu

Aysel AKSÜMER

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com