![]() |
Kim Haklı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kim HaklıHerkesin bir doğuş öyküsü vardır ya ![]() ![]() ![]() ![]() Bu da pek çoğumuzun sorguladığı, yanlış mı, doğru mu deyip Nasredin Hoca misali iki tarafı da dinleyip "Sen de Haklısın" dediği bir konu ![]() Ben önce rahmetli anneciğimin gözüyle bakıyorum olaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annemi hep bana bakarken gözlerindeki suçlulukla hatırlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana fikrimi sorarsanız, anneciğimin hastalığını bir kat daha artırdığı bu düşüncesi boşunaymış derim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir de beni parka götürdüğünde hep torunun mu derlerdi anneme ![]() ![]() Geç doğum yapma arifesinde olanlara içimdeki bir ses hep iyi düşündün mü der ![]() ![]() Gerçi allahın kime ne ömür biçeceği belli olmaz ama anne ve çocuğun arasındaki yaş farkı arttıkça, çocuklar hep annesiz büyücecekmiş gibi geliyor, benim gibi ![]() Hele hele öleceğini bile bile hamile kalıp bir günlük de olsa annelik duygusunu tatmak isteyenleri hiç ama hiç anlayamıyorum ![]() ![]() ![]() Dedim ya hassas bir konu ![]() Aysel AKSÜMER |
![]() |
![]() |
|