![]() |
Bayan X |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayan XBayan X yatağından yavaş yavaş doğruldu ![]() Bu sabahta canı çok yanıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elini kalbinden içeri soktu ![]() ![]() Bir çivi, iki çivi derken neredeyse tamamını çıkarmıştı çivilerin ![]() ![]() ![]() Yalnız bir çivi kalmıştı kalbine saplı ![]() ![]() Birkaç denemeden sonra sökemeyeceğini anlayınca vazgeçti ![]() Ellerine baktı! Elleri kanıyordu ![]() Banyoya yöneldi bir avuç dolusu kanla! Ellerini yıkadıkça kan daha bir çoğalıyordu ![]() “Yüreğimin yarası bu! Ben nefes aldıkça kanayacak!” Aynadaki yüzüne baktı sonra ![]() ![]() ![]() ![]() “ Ne fark eder ki?” dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Banyodan çıkarken onlarca yüzünü de orda bıraktı ![]() Bir su damlası gördü saksıdaki çiçekte ![]() ![]() Şimdi o minicik su damlası koca bir deniz olmuş içine çekiyordu bayan X’i ![]() Suda yüzeye çıkmak için çırpındıkça daha dibe batıyordu ![]() Sonunda kurtulamayacağını anladığında çırpınmaktan vazgeçti, kendini akıntıya bıraktı ![]() Ne kadar yol gitti bilmeden sürüklendi durdu akıntıyla ![]() En son bir kayaya çarpıp durdu ![]() Çarptığı kaya umduğundan daha çok acıttı canını ![]() ![]() ![]() Bir süre o kayada oyalandı ![]() ![]() Her gün kalbinde kalan o tek parça çivinin acısıyla kanadı durdu ![]() Umudunu yitirmeye başladığı bir anda anka kuşunu gördü ![]() ![]() Anka kuşunun görüntüsü güzel ama sesi çirkindi ![]() ![]() Bu kez düşüşü denize de değildi ![]() Bir bilinmeze düştü ![]() Karanlıktı artık her şey ![]() ![]() Elleriyle kalbini yokladı ![]() ![]() Bayan X elleriyle ve kalbiyle bir ışık aradı ![]() Belki bulurum umudu! Dar bir koridor da elleriyle duvarlara tutunarak ilerledi ![]() ![]() ![]() Tam açmak üzereyken kalbi “ Dur!” dedi ![]() Bayan X kararsız kaldı ![]() Kalbini yokladı tekrar elleriyle ![]() Kalbi halen kanıyordu! Kalbine seslendi; “ Sen delik deşiksin ama halen yaşamak için uğraşıyorsun ![]() ![]() ![]() “Ben olmadan sen bir hiçsin!” dedi kalp ![]() “ Sen varken hep böyle kanayacaksan, sen olmadan ölürüm daha iyi!” dedi bayan X ![]() Kapının tokmağını çevirdi yavaşça ve bir adım attı kalbi olmadan boşluğa! N ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|