Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, şiddeti

Çocuk Şiddeti

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuk Şiddeti

Çocuk Şiddeti Hikayesi - Çocuk Şiddeti İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları

Tüf tüf oynuyor musun?" diye sordu Kemal Bizim Kaan 7 yaşının bütün saflığıyla baktı Kemal'e "Tüf tüf yok mu, hani boru? Kızların bacaklarına üflüyosun Çata pat, kız kovalayan filan var ya Torpil de mi bilmiyosun? Tornete bindin mi sen hiç?" Kaan bakıp duruyor Kemal'in suratına Eski Ankaralı ile yeni Ankaralıyı buluşturan bir tek ortak nokta bile yok "Oğlum sokakta oyun oynamıyor musunuz siz?" diye soruyor hayal kırıklığı içinde eşim "Oynuyooruuuz" diyor Kaan canı sıkkın İclal ablası ile evlenmiş olan bu herife feci gıcık zaten Bir de anlamadığı kelimelerle garip oyunlardan bahsediyor

"Travesti kolyesi!"

Güldüğümü belli etmeyerek ikisinin konuşmasını izliyorum Annem mutfaktan gelip "Kemal abin seni klipte oynatsın" dedikten sonra tekrar turşu kavanozlarının başına dönüyor Kaan özenle ıslattığı saçlarını arkadan öne sıvazlayıp dişlerinin arasından tıslıyor "Yaaaa Uğraşamam ben kliple felan Sen de travesti kolyesi takmışın zaten" Kemal'le birbirimize bakıyoruz "Travesti ne demek Kaan?" diye soruyorum "Haah bilmiyor musunuz?" diye burun kıvırıyor Bizim de bilmediğimiz bir şey var demek ki Çok mutlu Ben ısrar edince açıklıyor, "Kara kara adamlar, kadınlar var ya, onlar işte travesti" Kemal kahkaha atıyor Eyvah, Kaan her an eski vahşetine dönebilir Yanakları kıpkırmızı oluyor Kemal bilmiyor ama Kaan gıcık olduklarına tornavida saplamaktan sakınmayacak bir kabadayı idi beş yaşındayken Okula başladığından beri küfrü ve şiddeti bıraktı Artık bilgisayarla oynuyor Ancak Kemal küçük adamın sabrını fena halde zorlamakta Annemin dökme pirinç ördeklerinden birini kavrıyor Nişan almak üzere "Kaancım" diye giriyorum devreye "Onlar travesti değil Sen galiba zenci demek istiyorsun" "Ben bir şey demek istemiyorum Bu kolye tarvesti kolyesi, zenci de sensin" diyor Hay Allah, nasıl anlatacağız şimdi? Kaan annemin komşusu Müjgan ablanın en küçük oğlu Bütün mahallenin sevgilisi olarak büyüdüğü için annesi ne yapsa yapsın küfür öğrenerek ve de bol bol kullanarak bu yaşına geldiYaptğı ve söylediği her şeye gülünüyordu çünkü Mahallenin delikanlıları çikolata, şeker verip her defasında yeni bir kelime öğretiyorlardı Kaan'a

Şiddeti nereden öğreniyorlar?

Eşimle bir gece yarısı büyüdüğümüz sokaklarda dolaştık "Her türlü zıpırlığı yaptım Kızların bacaklarına boruyla nohut atardım Kızın biri bir gün yirmi dakika kovaladı beni Atlayamadığım bahçe duvarlarının üzerinden atladım o korkuyla O arada bir de gururlanıyordum kendimle Ama hiç sapanla kuş avlamadım biliyor musun? Döverdim kuşlara taş atanları" dedi arabayla eve dönerken O anıların izlerini sürmek istedi küçük Kaan'la Ama Kaan eşimin çocuk lügatini tanımıyordu Bilgisayardaki oyunların dehşeti tanıdıktı Kaan için Kaan'ı karşısına alıp anlatmaya başladı tüf tüf nedir, tornet nedir İkisi de futbol sevgisinde anlaştılar Sokağa inip top oynadılar Yukarı çıktıklarında küsmüşlerdi "Zencisin sen!" dedi Kaan Kemal'e "İyi, öyleyim Hem zenci kötü bir kelime değildir Kaan O zaman sen de beyazsın" dedi Kemal "Tükürürüm bak!" dedi Kaan Kemal güldü "Vuracam haaa" dedi Kaan Banyoda elini yıkarken "Çocuklar şiddeti nereden tanıyorlar?" dedi Kemal Aynaya bakıyordu

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com