![]() |
Akmerkez'de Soygun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akmerkez'de SoygunAkmerkez'de Soygun Yazısı - Akmerkez'de Soygun Ruhat Mengi - Ruhat Mengi Yazıları Bu tür haberler insanı gerçekten fena halde sinirlendiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yirmi yaşlarında bir genç kız Akmerkez'in, yani dünyanın en iyi birkaç alışveriş merkezi arasında sayılan bir dev 'mağazalar kompleksi'nin parkına giriyor ![]() ![]() Arabanın kapıları açılmış, teybi, paltosu ve spor malzemesi çalınmış, araba perişan halde ![]() "Bu hırsızlık profesyoneller tarafından yapılmış ![]() Ben söyleyebilir miyim cevabı memur bey; farketmiyorlar çünkü orada dolaşan tek bir güvenlik görevlisi yok ![]() ![]() Komik memleket doğrusu; park biletlerinin arkasına da "Kaybolan eşyalardan sorumlu değiliz" yazmışlar ![]() ![]() ![]() Aynen Jeeves isimli kurutemizleme firmasının, her eşyayı götürüşünüzde "Burada bir leke var, çıkacağını garanti edemeyiz, üstelik eşyanız zarar görebilir" gibi abuk laflar etmesine benziyor, iyi de kardeşim biz böyle pahalı bir firmaya zaten o iş için geldik, eşyamız zarar görmeden lekeler çıksın diye ![]() ![]() ![]() ![]() Akmerkez Park'ı, ancak arabalar açık unutulursa, içinde mücevher gibi değerli eşyalar bırakılırsa sorumluluk taşımadığını iddia edebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bu Park'ı yönetenlere diyorum ki, kaybolan eşyaları tazmin etmek üzere beni aramanızı bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden mi beni arayacaksınız? Onu da söyleyeyim; 20 yaşındaki genç kız tesadüfen kızım oluyor! Ruhat Mengi |
![]() |
![]() |
|