![]() |
Ayşe Hanımın İsyanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayşe Hanımın İsyanı’ Zamanında çok güzel bir genç kızdım ben ![]() ![]() ![]() ![]() Özellikle okulda, her zaman popüler oldum ![]() ![]() ![]() ![]() Daha lise sıralarında, kaç kişiden arkadaşlık teklifi aldığımı sayamıyorum bile ![]() ![]() Terk ettiğim erkeklerden kimi hayatına küstü, kimisi de intihara kalkıştı ![]() Sokağa çıktığımda beni görüp de dönüp bakmayan, hayranlığını gizleyemeyen, arkalarına dönüp dönüp öyle bakan, hatta lâf atan insanlara gülüp geçtim hep ![]() ![]() ![]() Ben bir türlü seçim yapamadım, hayranlarım ve taliplilerimin arasından ![]() ![]() İyi bir üniversitede tıp eğitimi görüp doktor oldum ![]() ![]() ![]() ![]() Uzmanlıktı, kariyerdi derken evlenmeyi falan unutmuşum ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sık sık sokağa çıkıp, insanların yine bana hayran hayran bakmalarını bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ey insanlar ; ben size ne kötülük ettim ? Niçin beni artık görmezden geliyorsunuz ? Saçlarım beyazlamışsa, gözlerimin rengi solmuşsa, bacaklarım buruşmuşsa ; suç benim mi ? Eskiden gençtim ama hiç bir şey değildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asıl şimdi övmelisiniz beni ![]() ![]() ![]() ![]() Ve asıl şimdi, benimle arkadaş olmak, evlenmek için can atmalısınız ![]() Ey, insana insan olduğu için değer veren insanlar ; neredesiniz ? Şimdi size öyle çok ihtiyacım var ki ! ’ ( Uz ![]() ![]() ![]() ![]() Fikret Tezal |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayşe Hanımın İsyanı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayşe Hanımın İsyanıEskiden gençtim ama hiç bir şey değildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asıl şimdi övmelisiniz beni ![]() ![]() ![]() ![]() Ve asıl şimdi, benimle arkadaş olmak, evlenmek için can atmalısınız ![]() Ey, insana insan olduğu için değer veren insanlar ; neredesiniz ? Şimdi size öyle çok ihtiyacım var ki ! ’ benim hayatımla da bi çok benzerlik taşıyor bu öykü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|