![]() |
İki Kelimelik Nefesim Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İki Kelimelik Nefesim VarSarılmayı hayal etmişti ilk gördüğünde ama karşılaştıklarında çocuğun aklındaki herşey gibi hayal ettikleri de uçtu gitti, iki yabancı gibi tokalaşıp öpüştüler ve yürümeye başladılar ![]() Kız önceden çiçek sevmediğini söylemişti ama çingene kadının zorla sattığı gülü elinde taşımaktan bile utanan çocuk, kıza; “al bari sende dursun” dedi ve kızın içinden kendisine öküz dediğini hissetti ![]() Bir süre sonra sahilde bir banka oturdular, kız yolda aldığı çekirdekleri yemeye başlamştı bile, çocuk hâlâ olayın şokunda iken, kızın buluşmaya isteyerek değil de “çabuk konuş ne diyeceksen söyle de ben gideyim” havasında olduğunu farketmişti bile ![]() Umarım yanılıyorum diye geçirdi içinden sonra kızın gözlerıne baktı uzun uzun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana güvenmemen değil, sana güven vermem için ne yapmam gerektiğini bilmemek acıtıyor beni ![]() ![]() Bunlardan dolayi beni sevmeyeceksen anlarım seni, ama eğer bana güvenmiyorsan lütfen kendimi ifade edebilmem için zaman ver ![]() ![]() Kızdı sonra kendine neden diger insanlar gibi değilim, neden korkuyorum konuşmaktan diye, bunları kıza söyleyebilseydi eğer belki de kız onu anlayacaktı ama olmuyor, bir türlü konuşamıyordu ![]() Sonra kalktılar ve aynı yoldan geri dönmek için yürümeye başladılar ![]() ![]() Kızıın elini tuttuğunda kız hemen elini geri çekti ama çocuk bırakmamak için direndiyse de kızın gözlerindeki ruhsuzluğu fark ettiğinde bıraktı elini ![]() ![]() Kaybolan bir çocuğun tedirginliği vardı üstünde şimdi, yaşlı bir amca ” çocuğum senin elinden tutan kimse yok mu” dercesine baktı ![]() ![]() İki Kelimelik Nefesim Var, Susarsam Sen Gideceksin Konuşursam Ben ahura47 | halil akgül |
![]() |
![]() |
|