Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iki, kelimelik, nefesim

İki Kelimelik Nefesim Var

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İki Kelimelik Nefesim Var

Sarılmayı hayal etmişti ilk gördüğünde ama karşılaştıklarında çocuğun aklındaki herşey gibi hayal ettikleri de uçtu gitti, iki yabancı gibi tokalaşıp öpüştüler ve yürümeye başladılar

Kız önceden çiçek sevmediğini söylemişti ama çingene kadının zorla sattığı gülü elinde taşımaktan bile utanan çocuk, kıza; “al bari sende dursun” dedi ve kızın içinden kendisine öküz dediğini hissetti

Bir süre sonra sahilde bir banka oturdular, kız yolda aldığı çekirdekleri yemeye başlamştı bile, çocuk hâlâ olayın şokunda iken, kızın buluşmaya isteyerek değil de “çabuk konuş ne diyeceksen söyle de ben gideyim” havasında olduğunu farketmişti bile

Umarım yanılıyorum diye geçirdi içinden sonra kızın gözlerıne baktı uzun uzun Ve dayanamayıp “bu ilk değıl bir kızı sevdiğim ama ilk defa bu kadar yakın hissediyorum kendimi sevdiğime O kadar yakınsın ki bana, sana ne kadar uzak olduğumu görebiliyorum gözbebeklerinde, bana güvenmediğini hissedebiliyorum Titanic batmalı aşk o zaman aşk, dediğimde kızıyorsun ama sen de biliyorsun güven duygusu bir kere kaybedildiğinde bir daha güvenmeye korkuyor insan Ve sana nasıl güven vereceğim konusunda bir fikrim olmadığı için karamsarlığa kapılıp buz dağını beklemeden kendi ellerimle batırmak istiyorum gemiyi bazen

Bana güvenmemen değil, sana güven vermem için ne yapmam gerektiğini bilmemek acıtıyor beni Ben pek konuşamam bilirsin, ve pek yaşamışlığım yoktur, insanlardan hep uzak olmaya çalıştım bu yüzdendir yabaniliğim, nasıl konuşacağımı ne söyleceğimi bilemeyişim

Bunlardan dolayi beni sevmeyeceksen anlarım seni, ama eğer bana güvenmiyorsan lütfen kendimi ifade edebilmem için zaman ver” dedi içinden

Kızdı sonra kendine neden diger insanlar gibi değilim, neden korkuyorum konuşmaktan diye, bunları kıza söyleyebilseydi eğer belki de kız onu anlayacaktı ama olmuyor, bir türlü konuşamıyordu

Sonra kalktılar ve aynı yoldan geri dönmek için yürümeye başladılar Çocuk bütün cesaretini toplayıp kızın elini tutmak istedi birden, belki de bu, kızın, ona olan duygularınıı öğrenebilmesi için son çareydi

Kızıın elini tuttuğunda kız hemen elini geri çekti ama çocuk bırakmamak için direndiyse de kızın gözlerindeki ruhsuzluğu fark ettiğinde bıraktı elini Kızı yolcu etti ve buruk adımlarla kalabalığın içine daldı

Kaybolan bir çocuğun tedirginliği vardı üstünde şimdi, yaşlı bir amca ” çocuğum senin elinden tutan kimse yok mu” dercesine baktı Kimsenin ona acıyarak bakmasını istemiyordu oysa, ben kendimi bulurum biraz sonra diye bağırıp uzaklaştı herşeyden

İki Kelimelik Nefesim Var, Susarsam Sen Gideceksin Konuşursam Ben

ahura47 | halil akgül

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com