Kalbim Dar Geliyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalbim Dar GeliyorKalbim DAR geliyor sevdam BÜYÜK ![]() ![]() Yüreğim düğüm düğüm![]() ![]() sen bir ucundan tutsan ilmek ilmek çözülecek![]() ![]() sen silsen yaşlarımı bir daha dolmayacak gözlerim![]() ![]() ruhum küçük geliyor bedenime![]() ![]() bedenimse bitkin ve yorgun![]() ![]() neresinden tutsan kalbimi orasından kanıyor![]() ![]() sigaramdaki zehir yokluğunun tadı![]() ![]() oysa acizliğimi hiçbir şey dindiremiyor![]() ![]() kalbim DAR geliyor sevdam BÜYÜK![]() ![]() Kimseye itiraf edemediğim acılarımı resmine bakarken bir bir nasıl diziyorum bir bilsen![]() ![]() yüreğimde kaçak var her yerinden sızlatıyor![]() ![]() hangi sokağa girsem çıkmaz ve hangi yola adım atsam ayakalrım senin yörüngende![]() ![]() olmuyor bebeğim![]() ![]() kalbim DAR geliyor sevdam BÜYÜK![]() ![]() ne vakit konuşmaya niyetlensem kalbim sus diyor kaderim vazgeç![]() ![]() oysa ne çok sevdim ikimizi![]() ![]() beni sana nasıl bağladım bir bilsen![]() ![]() boşluğuna asıyorum kendimi![]() ![]() yine izlerin işlendi işte![]() ![]() kaçmak istedikçe sana yakalanıyorum![]() ![]() söndürmek istedikçe sana yanıyorum![]() ![]() yenildim işte! yine SEVİYORUM SENİ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|