![]() |
Bekle Bizi İstanbul 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekle Bizi İstanbul 1Bekle Bizi İstanbul 1 Hikayesi - İstanbul Hikayeleri - Esma Kahraman Yazıları Mert’e, ’benimle İstanbul’u fethetmeye hazır mısın?’ diye sordum ![]() ’Gelemem anne, güzel bir kızla buluşacağım’ dedi ![]() ’Peki ben?’ dedim ’Bi Fatih Sultan Mehmet bi sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ’Pis’ dedim ![]() ![]() ![]() Ertesi gün oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada Mert yataktan kalktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ’Güzel kız?’ dedim, ’Güzel kızla akşam buluşacağım’ dedi ![]() Bu habere çok sevindirik oldum ![]() ![]() Şehiriçi ulaşım araçlarını çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Otobüs durağına geldik ve 30 dakikada bir gelmesi beklenen, gelmesi halinde yollarına kırmızı güller dökülesi, halılar serilesi 16/B yi beklemeye başladık ![]() İzmir’in 86’sı gibi ![]() ![]() ![]() Nihayet otobüsümüz geldi ve bindik ![]() ![]() Artık iskeledeydik ![]() ![]() Gidecektik ama nereye? Martılar, kuşlar hepsi bizi bekliyordu ![]() ![]() ![]() Nevalemizi aldık, martılara rahatça simit atabileceğimiz biryer seçtik ve oturduk ![]() Vapur hareket etti ![]() ![]() ![]() ![]() İyi bayramlar ![]() ![]() ![]() Esma Kahraman |
![]() |
![]() |
|