Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekle, istanbul

Bekle Bizi İstanbul 2

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bekle Bizi İstanbul 2

Bekle Bizi İstanbul 2 Hikayesi - İstanbul Hikayeleri - Esma Kahraman Yazıları

Vapur hareket ettiğinde denizde 3-5 tane karabataktan başka birşey yoktu Poşetten simitleri çıkardık ve denize doğru fırlatmaya başladık

Martılar saklandıkları yerden çıktılar ve denizin üstünde birden onlarca martı birikti

Aklıma o an Körfez Güzeli geldi İzmir’de yine böyle bir vapur sefasında martılara simit atıyorduk Körfez Güzeli taş atar gibi yere doğru atıyordu simitleri

’Güzelim onlar balık değil kuş, simiti havaya at’ dediğimde, ’ama ben yukarı atamam ki’ demişti cevap vermemiştim

Martılar heryerde aynı simiti çok seviyorlar

Simit keyfimize, gökyüzünde çığlık atarak danseden martılara diğer yolcular da kayıtsız kalamadı Neyse ki vapurda simit satılıyordu da herkes doyasıya eğlendi

İnsanlar çıldırmış gibiydi Ben bende değildim Bir ara Mert’in kahkahasıyla kendime geldim,

’hayırdır bebem, açık hava yaramadı galiba’ dedim,

’asıl sen kendine bak simit atarken halini bi görsen hayata küsersin’ dedi

’ne varmış halimde?’ dedim

’nasıl dağıldın öyle, bari ağzını kapat simiti sen yemiyorsun martılar yiyor’ dedi

’amaannn dağıldıysam dağıldım’ diyerek bastım kahkahayı ve kaldığımız yerden devam ettik

Yanımda da bir aile oturuyor Tam aile de değillerdi galiba Bir baba-kız ve aileden olması arzulanan bir kadın Adam kadına güzel laflar ediyor kadın oralı değil :)))) Kadın nereliydi bilmiyorum Ufaklık bir ara ’bizde simit atalım baba’ diye sızlandı Bir parça da ona verdim sustu Konuyu nasıl bağladılar filmin sonunu kaçırdım

Gözümün gördüğü her kareyi çektim Yoksa gözümün görmediği mi demeliyim Güneş gözüme geliyordu Niye gözlük almadık yanımıza diye pek dertlendim

Kara göründü İskeleye yanaştık sığındık sığınmakla da kalmadık demir attık

Esma Kahraman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com