![]() |
Bekle Bizi İstanbul 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekle Bizi İstanbul 2Bekle Bizi İstanbul 2 Hikayesi - İstanbul Hikayeleri - Esma Kahraman Yazıları Vapur hareket ettiğinde denizde 3-5 tane karabataktan başka birşey yoktu ![]() ![]() Martılar saklandıkları yerden çıktılar ve denizin üstünde birden onlarca martı birikti ![]() Aklıma o an Körfez Güzeli geldi ![]() ![]() ![]() ’Güzelim onlar balık değil kuş, simiti havaya at’ dediğimde, ’ama ben yukarı atamam ki’ demişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Martılar heryerde aynı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simit keyfimize, gökyüzünde çığlık atarak danseden martılara diğer yolcular da kayıtsız kalamadı ![]() ![]() İnsanlar çıldırmış gibiydi ![]() ![]() ’hayırdır bebem, açık hava yaramadı galiba’ dedim, ’asıl sen kendine bak ![]() ![]() ![]() ![]() ’ne varmış halimde?’ dedim ’nasıl dağıldın öyle, bari ağzını kapat ![]() ![]() ![]() ![]() ’amaannn dağıldıysam dağıldım’ diyerek bastım kahkahayı ve kaldığımız yerden devam ettik ![]() Yanımda da bir aile oturuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözümün gördüğü her kareyi çektim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kara göründü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esma Kahraman |
![]() |
![]() |
|