![]() |
Saklambaç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() SaklambaçNazlı Tolun yazıları -Yaşam Hikayeleri Biz aynı mahallenin çocuklarıydık oyun arkadaşımla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı okuldaydık o benden bir üst sınıftaydı ne çok şey öğrenmiştim ondan ![]() ![]() Akşam inene kadar beraberdik, yıldızlar yağardı üstümüze zaman nasıl geçerdi anlamazdık ![]() ![]() ![]() Küçücük ağızlarımızla kocaman gülerdik, minicik yüreğimize büyük hayaller sığdırırdık ![]() Biz kan kardeş misaliydik ![]() ![]() Bir gün yine saklambaç oynuyorduk, yine ebe bendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonraki günlerde bizim mahallenin başka sokaklarına gitmeye başlamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Sormuştum “bir hatam, yanlışım mı var” diye ![]() "Bu muydu arkadaşlık birini görünce diğerini unutmak mıydı? "Ufacık kalbim anlamıyordu işte ![]() Günler günleri derken, yıllar yılları kovaladı kopuştuk gittik iyice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra mı? Birimiz hayırsız çıktı, diğerimiz vefasız Ben kinlenmeyi öğrendim, o inadı ![]() ![]() Bağışlayamadım beni bir kenara koyup terk edişini ![]() Şimdi ise; Ara sıra haberlerini alıyorum benim gibi evlenmiş, çoluk çocuğa karışmış, başarılı ,çok tanınan bir şahsiyet olmuş ![]() ![]() Ben ise birçok baltaya sap olmama rağmen dikiş tutturamadım hala hayat yolunda ![]() Öğrendiğim şey ise düşman kazanmak bir dakika, dost kazanmak ise bir ömür alırmış ![]() Saklambaçlar kaderi değiştirirmiş ![]() Yazık oldu dostluğumuza ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum ki; hiç affetmeyeceğim oyun arkadaşımın beni unutmasını ![]() Nazlı TOLUN |
![]() |
![]() |
|