![]() |
Dönülmez Akşamın Ufkundayım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dönülmez Akşamın UfkundayımDönülmez Akşamın Ufkundayım Hikayesi - Akşam Hikayeleri - Esma Kahraman Yazıları O değil de, ’Evet’, ’Hayır’ kelimesi birbiriyle ne kadar kavgalı dimi? İnsanın kaderini değiştiriyor ![]() Nikah masasında Allah muhafaza ’Evet’ dediğiniz anda dönülmez akşamın ufkundasınız ![]() ’Hayır’ dediğinizi düşünsenize, misafirlerin yüzündeki o şaşkın o aptal ifadeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya referanduma ne diyeceksiniz? ’Sustum sustum, padişahın kızı olsan sustum sustum’ diyosunuz dimi ![]() ![]() ![]() ![]() O değil de; Uzak biyerlere gitmek vardı şimdi hatta gitmek yorar beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O değil de, Gitmeli bazen gidilmeyen yerlere ![]() ![]() ![]() O değil de; Bugün de akşam oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O değil de; Eskiden bişi vardı, başak mı neydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O değil de; Püfff ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O değil de; Annemi babamı özledim ![]() O değil de; Burcu’dan sonra şimdi sana da iyi bayramlar Ayşegül ![]() ![]() ![]() O değil de; Esma Kahraman |
![]() |
![]() |
|