![]() |
Küskün Begonvil 10 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küskün Begonvil 10Küskün Begonvil 10 hikayeleri - Hicran akçakaya hikayeleri -Zeynep, yavrum bu ne güzel bir haber ![]() -Anne ben hazırlıklı değilim ![]() ![]() -O nasıl söz kızım? Hem bak Arda’mız da büyüdü ![]() büyüklerimiz, biri yok say, ikiyi bir, üçü karar ![]() -Aman anne onlar eskidenmiş ![]() Ben Arda’nın imkanlarının bölünmesini istemiyorum ![]() adına ![]() ilgilenemezsem? En azından şimdilik hiç hazır değilim buna ![]() temizleyelim şöyle bir refaha çıkalım ![]() Bütün keyfi, neşesi kaçmıştı Zeynep’in ![]() ![]() bebekti ![]() ![]() Banyosunu bile taksit taksit yapardı Zeynep ![]() vücudunu keseler, onun ağlamasına dayamayıp bornozunu giyer, çıkar emzirir, ikinci kez girdiğinde saçlarını şampuanlardı ![]() Daha kırk günlük bebekken sünnet ettirmek zorunda kalmışlardı ![]() bir sünnet töreni hayal ediyordu hep ![]() için, böbrek hastası olabilirdi eğer hemen sünnet ettirmezlerse ![]() sünnet olduğu günü unutamıyordu Zeynep oğlunun ![]() ![]() Arda ağlıyordu, Zeynep onun yanında olmak istiyordu ![]() ‘in omzuna başını dayadı hıçkırıklarına mani olamadı Zeynep ![]() uzaklaşarak sonunda duyulmaz olmuştu ![]() ![]() kırk beş saat kadar uzun gelmişti Kemal ile Zeynep’e ![]() kucağında Arda ile ![]() ağlıyordu ![]() ![]() ![]() İzmir’den Bafa gölüne gelene kadar kesintisiz ağladı Arda ![]() ![]() Arabayı durdurdular battaniyesi içinde salladılar gene susmadı ![]() ile Kemal ise onu susturmaya çalışmaktan helak olmuşlardı ![]() gecenin ikisiydi ![]() dayadı Zeynep Arda’nın ![]() ![]() Sonra dokuz aylıkken yüksek ateşten havale geçirmişti Arda ![]() gidecekleri esnada Zeynep’in kucağında ![]() bir şeyi yaşamış olmak deli etmişti Zeynep’i ![]() ![]() gece evde yalnızken birden uyandı ![]() ![]() ![]() Allah’ım Ardası gene nöbet geçiriyordu ![]() ![]() -Kemal koş Arda gene nöbet geçiriyor ![]() DEVAM EDECEK Hicran Akçakaya |
![]() |
![]() |
|