Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kutlama

Kutlama

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kutlama

Kutlama Hikayesi - Kutlama İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları

"Birbirimizi kutlamadan önce bir yıl içinde birbirimiz hakkında düşündüklerimizi konuşalım Nelere kızdık, nelere sevindik anlatalım" dedi Birinci evlilik yıldönümü kutlamalarımıza böylece başlamış olduk

Siyah takım elbisesini giymişti Güzel bir restoranda yemek yiyorduk

Bende son zamanlarda bir durgunluk hali var Tuhaf bir içe kapanma İyi ve sorunsuz atlattığım bekleyiş dönemlerinin ve sonrasının malum sıkıntıları bende bu şekilde kendini gösterdi sanırım Böylesi bir içe dönüklük döneminde hiç de hazır değildim bu tür bir konuşmaya

"Önce sen anlat ama, sonra lafımı bölersin" dedi Bir iki şey söyledim Toparlayamadım lafın gerisini, topu ona attım Hazırladığı uzun konuşmaya başladı Tarihimizde ilk kez sözünü hiç ama, hiç kesmeden dinledim

Yüz yüze, göz göze geçen yılı düşünmek

Anlattıklarının bir kısmını size aktarmak istiyorum Malumunuz geç anne olunca bu durumu pek sevinçle karşılamış, bu süreci de sık sık yazmıştım, şöyle oldu böyle oldu filan diye Bu yüzden, az sonra okuyacaklarınız o günleri tamamlayan ayrıntılar

Tüm hanımların dikkatine diyeyim baştan

"Sadece kadınlar beklemiyor bebeği Emin ol kocası da hamile oluyor adeta Sıkıntılar aynı değilse de asla kadınınkinden az değil Kadının uykusu gelirken adamınki gittikçe azalıyor mesela Kadının canı bir şey mi istedi, bulmak zorunda koca Çok ağır bir sınav gibi Anlayışlı ol, güçlü ol, sabırlı ol, becerikli ol, şefkatli ol, hep evde ol Sana teşekkür ederim, beni bu kadar çok bunaltmadın ama her an bana kırılacakmışsın gibi yaşamak çok zor Hayatımda her şey değişti Arkadaşlarımla daha çok ve içim daha rahat vakit geçirmek istiyorum Maça gittiğimde, saat dokuzu geçtiğinde, telefonum kapalı olduğunda senin kafanın rahat olmasını istiyorum" diye başladı konuşmaya

Evet kesinlikle çok haklıydı Nedense hep kadının anlayışa ihtiyacı olduğuna yönelik bir baskı kuruyoruz kimi zaman Dikkatinizi çekerim, kimi zaman Bizim ülkemizde genel yaşayış biçimi tam tersi olduğundan, şehir yaşamı içinde eşitliği az çok yakalamış olanlardan söz ediyorum

Anlaşılmayı değil, anlayabilmeyi diledim

Ona hak verdikten sonra bizi bekleyen günlerden konuştuk biraz Sonra geride bıraktığımız bir yıldan Bize neler katmış, neler almış bizden Neler değişmiş hayatımızda Aile içi yaşamımızdaki sayı artışı bir yana siyasi yaşamımızdaki eksilmeler, dinlemekten bıktıklarımız, özlemekten vazgeçmediklerimiz; gelenler, gidenler, dışardan evimize yansıyanlar, şunlar bunlar

Tatlı tabağının üzerindeki tek mumu üflerken ikimiz de eminim aynı şeyi diledik Birbirimize söylemedik ama biliyorum ki birbirimiz için önce anlayış diledik "Onun beni anlamasını değil, onu ve karşımdaki herkesi anlayabilmeyi diledim Hoşgörü diledim Ondan bana, benden ona" Ah bir de Tuğçe Baran'a ve tüm kız arkadaşlarıma bu yıl "özel bir mutluluk" diledim

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com