![]() |
Sen Tene Aşıktın Ben Cana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Tene Aşıktın Ben CanaSEN TENE AŞIKTIN, BEN CANA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇOCUK: Ayrılalım ![]() ![]() KIZ: Neden? Hani evlenecektik ! ![]() ![]() ÇOCUK: Anlaşamıyoruz, birimize uygun değiliz ![]() KIZ: Vicdansız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇOCUK: Ben seni zorlamadım ![]() ![]() ![]() ![]() KIZ: Sen beni sevdiğini söyledin ![]() ![]() ![]() ÇOCUK: Daha askerliğimi yapmadım, okulum bitmedi, elimde çalışacak bir mesleğim de yok ![]() ![]() ![]() KIZ: O zaman niye bana seninle evleneceğim dedin?! ![]() ![]() ÇOCUK: O sadece bir temenniydi ![]() ![]() ![]() ![]() KIZ: Evliliğe hazır değildin ![]() ![]() ![]() ![]() ÇOCUK: Her rastladığın ile pat diye evlenilmez ki kızım ![]() ![]() KIZ: O zaman niye beni öptün, niye bana dokundun, sanki eşim gibi ! ![]() ![]() ÇOCUK: Ne eşi ![]() ![]() ![]() ![]() KIZ: Anlaşıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇOCUK: Öyle değil ![]() ![]() ![]() KIZ: Yalancı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|