![]() |
Vakit Ayrılık Vakit Veda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vakit Ayrılık Vakit Vedaveda yazıları - ağlayan erkek resmi - aşka veda yazıları - yaşanmış aşk hikayesi - aşk mektubu Bu gece son demindeyim yanlızlığın, ne ilkbaharın çiçekleri mutlu ediyor beni, ne güneşin doğuşu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilimde bir türkü ‘Sağım yalan Solum Yalan Giden Yalan Dönen Yalan Vardım Baktım Dünya Yalan Senin gibi’ şarkı bitti, ben bittim ![]() Şimdi vakit Veda vakti,Vakit Ayrılık vakti ![]() Gidiyorum artık dönmemek üzere ![]() Sana Hakkını Helal Et Demeyeceğim ![]() ![]() ![]() Elveda Sevgili ![]() ![]() Ve Seni Unutmadan vereceğim Son Nefesimi ![]() Sen bu mektubu okuduğunda ben Son Kez yokluğuna sarılıp hayalinle öpüşeceğim ![]() Sonrasımı son ben bir daha bu dünyada seni özlemeyecek,Özleyemeceğim ![]() Bir daha sana koşamayacağım, Seni seviyorum diye bağıramayacağım ![]() Sadece gözümde bir damla yaş uzanacak elim tetiğe ve ben bir daha güneşin doğuşunu görmeyeceğim dinmeyen hasretinle ![]() Yüzünün hep gülmesi ve hiç üzülmemen dileğiyle ![]() Serdar YILDIRIM |
![]() |
![]() |
|