![]() |
Hoş Bulduk Hayat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hoş Bulduk HayatHoş Bulduk Hayat - Sinan Yıldırım yazıları Boş bir tarlanın parsellenişi gibi bölündüm ve sonra temeller kazılıp üstüme betondan binalar dikildi ![]() ![]() ![]() ![]() Çok severim insanları ve hala çok severek yerleştiririm en yükseklere çok sevdiklerimi ![]() ![]() ![]() Onlarca kurduğum ve işletmesini sağladığım bu gökdelenler tarlasında, bir parsel vardı ki onu kimselere vermemiştim ![]() ![]() ![]() ![]() Kimsenin içeri giremeyeceğini bilerek huzurlu ve rahat bir hayat yaşarken bir gün “yeni evin hayırlı olsun” sözleriyle irkildim ![]() ![]() Hemen koşarak vardım kimseleri sokmadığım hepi topu iki göz ev kurulabilecek kadar büyüklüğü olan, etrafı duvarlarla örülü, kimsenin ama kimsenin giremediği, hatta üzerinden bile geçemediği, tek gizli saklı yalnızlığımı yaşadığım gönül bahçemin önüne ![]() Duvarları bile kalmamıştı, sanki kökünden sökülüp götürülmüştü arkasında hiçbir iz bırakılmak istenmemiş gibi, kapıları bile yoktu her biri tonlarca ağırlığındaki ![]() ![]() ![]() Kapıdan girip bahçenin bütün güzelliklerini ilk defa görür gibi renkli taşlardan döşenmiş yolda yavaş yavaş yürüdükçe evin yeşil boyalı duvarlarının rengi içimdeki mevsimin adını değiştiriyordu ve ilerledikçe çatıya konmuş iki küçük kuşun bir birleriyle konuşmaları daha önce duyduğum bütün şarkıların en güzeli gibiydi ![]() ![]() Birkaç adım daha ve tek katlı, iki büyük pencerenin ortasındaki gül desenli kabartmalarla süslenerek uçsuz bucaksız bir gül bahçesine benzeyen kapının önüne varmış ve hayranlıklar içinde şaşkınlıklarla birlikte kapıyı çalıvermiştim ve bir daha ![]() ![]() Sarayının prensesi gibi giyinmiş, yüzü en güzel gülümseme makyajlarıyla süslemiş, gözlerine yıldızlar sürülmüş, kulaklarına küçük ay ışığı küpeleri takılmış, saçları sanki güneşle yıkanıp güller takılmış, boynuna çiçeklerle işlenmiş zincirle bağlı çok tanıdık bir kalp asılmış ve sesini de mutluluk sarmış neşe gibi “HOŞ GELDİN HAYAT” demişti bir kadın Sinan Yıldırım |
![]() |
![]() |
|