Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkım, sanal

Sanal Aşkım

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sanal Aşkım

Yaşam Hikayeleri - Gerçek olmuş hikayeler - Gerçek yaşam hikayeleri - Gerçek yaşam öyküleri - Gerçek öyküler - Hikayeler - Öyküler - Sanal Aşk Hikayeleri - Aşk Hikayesi - Sanal Aşkın Gerçek olmuş öyküsü - Sanal Aşkın Gerçek olmuş Hikayesi

Onunla internetten tanışmıştımVe amacım sadece dalga geçmektiOysa ona bukadar bağlanacağımı düşünmemiştimHerşey yalandıOna birçok yalan söylemiştimSonra aramızda büyük bir dostluk başladıSonrasında ise büyük bir aşkAma ben ona benim onu sevdiğimi hiçbir zaman söylemedimNeyse önce ona birinci yalanımı söyledim"Sana gösterdiğim fotoğraftaki kişi ben değilimO buna birşey demediOysa ben onun beni engelleyip sileceğini düşündüm Hatta bunu yapar diye bütün gece ağladımAma o dış görünüş önemli değil dedi O an havalara uçacaktımAma bir sorun vardı bir yalan daha vardıAma bunu söyleyemezdimNeyse ona sevgim gittikçe büyüyorduO bana sık sık beni sevdiğini söylüyordu ama ben onu hep tersliyordum Sonra sanal aşkımdan ses soluk çıkmadıTelefonlardan ulaşamadımMsn ye girmiyorduBende her gece ağlıyordumBiliyordum bu çok saçma ama kendimi alıkoyamıyordumGünden güna ona bağlanıyordumAynı zamanda acı çekiyordumO benim dayanıklınarin ama aynı zamanda dobra biri olduğumu söylerdi Okullar açıldıBu olanları arkadaşlarımla paylaştımOnlar ise sanal aşkımı aramışlar gizliceBenim acı çektiğimi gördükleri halde bişe yapmamak onlarada acı veriyorduBu günden güne eriyişimi herkes farketmiştiÖğretmenlerimAilemArkadaşl arım Sonra arkadaşlarım sanal aşkımı aramışlar olanları anlatmışlarTelefonlarıma cevap vermeyişi msn ye girmeyişinin sebebi ortaya çıktı "Yakında askere gidicekmişArkadasında bekleyeninin olmamasını istiyormuşVe de benim ona yüz vermememden dolayı umudunu kesmişDeli çocukSeni nekadar seviyorum biliyormusunArkadaşlarım benim nekadar acı çektiğimi sanal aşkıma anlatmışlarEee haliyle üzülmüşSonrasında msn ye girmeye başladı Okadar mutlu oluyordumki Ona onu sevdiğimi söyledim Oda beni sevdiğini söyledi Artık herşey yalanlar haricinde çok güzeldi) Rüyadaydım sankiKeşke hiç uyanmasam bu rüya hiç bitmeseHerşey güzelce gidiyorduO adeta bana tapıyordu Herşey yalanlar ve ailem haricinde çok güzeldiTa ki kuzenim bana şantaj yapana kadarO artık sanal aşkımı öğrenmiştiAnneme söylediAsıl cehennem ondan sonra başladıAnnemde dayak yedimİşkenceye maruz kaldımTelefonum elimden alındıOna ulaşamıyordumSonra bi süre geçince tekrar konuşmaya başladık3 Defa buluşmaya karar verdikSabah hazırlanmıştımBir yalan uydurup çıkacaktımKalbim pır pır atıyorduAma annem şüphelenmiştiVe babama söylediBenim çıkmama engel olduBen çıkamadımOna haber vermiştim çıkamayacağım diyeBana trip yapmaya başladıGaliba biraz değişmiştiHaklıydıdaSonra ben ona göre sebebsiz yere ayrılık kararı aldımBu gerçekten çok zorduOna gerçek sebebleri söylemedimAnide bitirdimSonra kuzenlerim ona bitürlü ulaşıp gerçekleri anlatmışÜzülmüşArtık bitmiştiVe ben günden güne acı çekiyordumOnun bir sevgilisi olduğunu öğrendimNe diyeyim hayırlı olsun Ben bunu tekrar ekledimArkadaşça konuştumMeğer o bana bağlanıyormuşMeğer o sevgilisi ile fedakarlıklar sonucu çıkmışBir yandan seviniyor bir yandanda ara bozan olacakmış gibi bir duygu besliyordum içimdeVe ona konuşmamalıyız dedimO hayır dedi ben düzelicem dediDüzeldideBaktım bizimki msn ye girmiyoGizlice msn sine girdimBeni engelleyip silmişVede nişanlanmışNe diyeyim tekrardan hayırlı olsun O şuan nişanlıHerşey bitti! Sebebsiz yereArtık ben hayatıma bakmalıyımArada bir yalan vardı yaİşte o yalanı öğrenemediHiçbirzamanda öğrenemeyecek o yalan ben ile birlikte toprağa kadar gidecekŞimdilik esenkal SANAL AŞKIM Yıl:2009 Bitti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com