Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
begonvil, küskün

Küskün Begonvil 3

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küskün Begonvil 3

Küskün Begonvil - 3 hikayesi - Hicran Akçakaya

Aydınlık bekleme salonuna geldiklerinde Zeynep Arda'nın yanına oturdu Sehpanın üzerindeki dergileri karıştırmaya başladı Arda elindeki bir yat dergisinin içine dalmıştı çoktan Keyifle resimlere bakıyordu Zeynep'in elindeki ise, anne bebek dergisi idi Derginin sayfalarını karıştırırken Arda'nın

bebekliği geldi aklına Sonra hamileliği Çok rahat bir hamilelik geçirmişti Ne sabah bulantısı ne kusmalar ne aşerme Kemal habire sorup dururdu:

-Aşkım canın bir şey çekiyor mu? Diye

- Hayır derdi, vallahi bir şey istemiyorum Her şey çok iştah açıcı geliyor gözüme

Bu yüzden olmalı ki dokuzuncu ayın sonunda tamamen bir dubaya dönmüştü Elli üç kilo ile hamile kalmış sezaryene girdiğinde ise tam yetmiş beş kilo idi Aslında normal doğum taraftarıydı ama Arda normal yollardan gelmek istememişti anlaşılan Son haftaya kadar bir türlü doğum pozisyonunu alamamıştı Doktoru son kontrolünde büyük bir ihtimalle sezaryen yapacağız demişti Dediği gibi de oldu

Daha doğuma üç hafta vardı O gece Zeynep sürekli banyo ile yatağı arasında mekik dokumuştu Sabah içindeki baskıya, bir de bel ağrısı eklenmişti Sızlanmayı sevmezdi pek Zeynep Bunun için ne Kemal'i uyandırdı ne de sabah onu işe yolcu ederken sancısından bahsetti Kemal fark eder gibi oldu ama Zeynep :

-Yok aşkım, yaramazlık yapıyor sadece Arda'mız Daha aramıza katılmasına üç hafta var

-Vallahi hiç içim rahat değil Bak istersen şu Aydın işini iptal edeyim

- Aaa yok bir şeyim dedim Sen işinden olma Hem merak etme bir şey olursa annemleri ararım Babam evde, götürür beni hemen, tamam mı?

- Valla aklım sende gidiyorum haberin olsun Telefonunu yanından ayırma Dakika başı ararım ben seni

- Tamam aşkım

Kemal evden çıktıktan sonra hem belinde hem kasıklarında aynı anda beliren şiddetli bir sancıyla Zeynep sarsıldı Hemen arkasından bacaklarının arasından sızan sıvı ile ne yapacağını bilmez halde telefona koştu

Tuşları zorla çevirerek:

-Anne! Anneeee Bebek geliyor!

- Zeynepppp! Bekle kızım hemen geliyoruz

Zeynep'in annesi telaş içinde kocasının yanına gitti:

-Bey bey çabuk arabayı çıkar garajdan Zeynep sancılanmış

-Ne diyorsun hanım daha üç haftası yok muydu?

-Yahu bey ne diyorsam onu yap sen Kızın suyu falan gelmiş Bebek ters, hemen hastaneye yetiştirmeliyiz İkisinin de hayatı tehlikede, hadi hadi!

Yaşlı karı koca evden nasıl çıktılar, arabaya nasıl bindiler, kızlarının evine nasıl ve ne zaman vardılar anlamadılar Zeynep salondaki koltukta iki büklüm kıvranıyordu Alnında boncuk boncuk terler birikmişti

-Anne suyum geldi Hemen hastaneye gidelim Bebeğin eşyaları bizim odadaki dolapta ben her şeyi hazırlamıştım Bir an önce çıkalım hadi

- Kemal'i aradın mı sen kızım?

-Anne o şimdi yolda boşuna heyecan yapmasın hele bir hastaneye gidelim orda ararsınız

Çok kısa bir süre sonra hastaneye varmışlardı Zeynep'in annesi Doktor Celal Bey'i telefonla arayıp durumdan haberdar etmişti Celal bey onları acil kapısında bekliyordu Derhal sedye ile Zeynep'i doğum servisindeki bir odaya taşıdılar Hemşire gelip gerekli evrakları doldurdu ve imzalattı Zeynep'e

Sol kolundan damar yolunu açıp üzerindekileri çıkarttı ve o yeşil ameliyat elbiselerinden birini giydirdi Birkaç hastane görevlisi tekerlekli sedyeye yerleştirdiler Zeynep'i Annesi ile babası heyecan içinde koridorda bekliyorlardı Sedye ile taşınan kızlarının yanına gittiler:

-Yavrum biz buradayız Her şey yolunda gidecek, sakın korkma

-İyiyim anne merak etme korkmuyorum Bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum

-Hadi kızım Allah yardımcın olsun

-Sağ ol babacım siz Kemal'i arayın bu arada

-Tamam ararız Seni Seviyoruz

-BEN DE SİZİ SEVİYORUM

Ameliyathane buz gibiydi Sedyeden alıp masaya yatırdılar Zeynep'i Anestezi uzmanı geldi başucuna:

-Siz hiç rüya görür müsünüz Zeynep Hanım?

-Elbette görürüm

-O halde sizi şimdi rüyalar ülkesine yollayacağım Dönüşte bize neler gördünüz bir bir anlatırsınız anlaştık mı?

-Anlaştık

Damar yolundan bir iğne yaptılar Zeynep'e Sonra siyah bir maskeyi yüzüne tuttular ve Zeynep yavaşça daldı uykuya Sonrasını hatırlamıyordu Annesi ile babası nemli gözlerle koridorda bekleşirlerken bir hemşire kucağında cıyak cıyak bağıran bebeği odaya getirdi:

-Gözünüz aydın teyzeciğim nur topu gibi bir torununuz oldu

-Allah'ım bu Zeynep'imin yavrusu mu şimdi? Bey baksana Allah aşkına ne tatlı bir şey bu böyle Aynı Zeynep

-İlahi hanım kıpkırmızı bir şey bu neresi benziyor Zeynep'imize?

-Yok yok ben anlarım bak burun aynı Zeynep, dudaklar da öyle

- Zeynep nerde kaldı yahu hanım?

- Birazdan onu da getirirler amca Merak etmeyin durumu iyi Kesiği dikiyor Celal Bey

&

-Yol verin! Yolu açın!

- İşte geliyor Zeynep Hanım

-Kemal, Kemal Arda, Arda

Zeynep sedyede yarı baygın bir şekilde kocasının ve minik bebeğinin isimlerini sayıklıyordu Erkek olacağını öğrendiği ilk gün ona ismini vermişti, ARDA Dikkatli bir şekilde yatağına yerleştirdiler Zeynep'i Gözleri hala kapalıydı ve mütemadiyen aynı isimleri tekrarlayıp duruyordu:

-Kemal Arda, Kemal Arda

&

Kemal hastanenin merdivenlerini üçer beşer zıplayarak çıktı Zeynep'in ve biricik oğlunun kaldıkları odanın kapısına gelince, birkaç saniye durdu Derin bir nefes aldı Kucağındaki bir demet kırmızı gülü sol koluna alıp sağ eliyle hafifçe kapıyı tıklatarak içeriye süzüldü Güzeller güzeli Zeynep'i kucağındaki bebeği büyük bir ustalıkla emziriyordu Kemal ‘in geldiğini görünce yüzü aydınlandı:

-Kemal'cim, baksana şuna nasıl da iştahlı emiyor

-Canım karıcım benim Beni dünyanın en mutlu erkeği yaptın Bu yüzden sana ne kadar teşekkür etsem azdır Bunlar senin için Güzelliğinin yanında sönük kaldılar ama

- Kemal! Sana ve böyle harika bir bebeğe sahip olduğum için asıl ben dünyanın en şanslı kadınıyım

Kemal karısını incitmekten korkarcasına eğildi dudaklarına küçük bir buse kondurdu

-İyi misin bebeğim? Ağrın çok mu?

- Ameliyattan çıktığımda daha fenaydı Şimdi biraz daha iyiyim Ama n'olur beni güldürecek bir şeyler anlatma Henüz kahkaha atamıyorum Yarına taburcu edecekmiş Celal Bey Akşama doğru birkaç adım atabilirsem tabi ki Tansiyonum falan normal Her şey yolunda yani

-Annenler nerde?

-Aşağıda kafeteryadalar Ölecekti heyecandan ikisi de Annem illa ben kalacağım başında bu gece Kemal gitsin dinlensin Yarın gelir taburcu işlemlerini halleder birlikte eve gideriz diyor

-Tamam, burada odada sizinle kalsın ama aşkım ben asla ayrılmam buradan otoparkta arabanın içinde uyurum bu gece

- Saçmalıyorsun ama Gördün iyiyim git eve dinlen, sabah gelirsin

-O-l-m-a-z dedim Sizi burada yalnız bırakamam Bir şeye ihtiyacınız olursa koşup gelebileyim

-Tamam tamam sen dediğini yaparsın Aşkım uyudu Arda'mız Beşiğine yatırır mısın?

- Gelsin bakalım babasının aslan oğlu Ya Zeynep ne kadar minik bu böyle

-Eee aşkım alemsin daha 4 saat önce dünyaya geldi

Devam Edecek

Hicran Akçakaya

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com