![]() |
Bedelli Hata |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bedelli HataErtan Bey, kulağında ahize hararetli hararetli konuşuyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tıklanan kapısının sesiyle iç dünyasından gerçek dünyaya zorunlu bir geçiş yapmak zorunda kaldı ![]() - Gel! İçeri giren sekreteri Filiz’in yüzü kıpkırmızıydı ![]() ![]() ![]() - Hala bir haber yok mu? Bu kadar beceriksiz insanı yemin ediyorum size istesem bir araya getiremezdim ![]() ![]() ![]() ![]() - Maalesef efendim ![]() ![]() - Gerçi bulunsa ne çare! Rezil olduk olacağımız kadar ![]() ![]() ![]() Kolundaki saate, yarım saat sonra bedeninde patlayacak bir bombaymış gibi dehşetle baktı ![]() ![]() ![]() Ahizeye tam uzanıyordu ki telefon çaldı ![]() ![]() - Ertan! Nasıl iş yapıyorsunuz böyle! Koordine sıfır! Disiplin ise sıfırın da altında… Kendi içimizde çözebileceğimiz kadar basit değil bu olay! Karşı ülke yetkilisine durumu nasıl izah edeceğiz? “Şey affedersiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Ertan, kısılan sesinin akordunu bir kaç boğaz temizleme hareketiyle sağladıktan sonra titreyen bir sesle cevap verdi ![]() - Şey efendim! Biz gerekli bütün talimatları en ince ayrıntısına kadar ilgili kişilere vermiştik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gürkan Bey hayretler içerisinde konuşmasını sürdürdü ![]() - Yalnız anlayamıyorum Ertan! Tabut nerede? İçindeki ölü dirilip, kefeniyle bir mağazaya girip baştan aşağı giyinip kuşanıp yeni bir kimlikle insanların arasına mı karıştı? Mübarek yer yarıldı sanki içine girdi ![]() ![]() ![]() Telefon trafiği daha da artarak devam ederken diğer yanda Gafur, toprağa babasını indirmeden önce bir kez daha yüzünü görmek ve öpmek istemişti ![]() ![]() ![]() - Abo! Bu da kim yahu? Tövbe estağfurullah! Ulan Ziya! Bir işi de doğru dürüst yaptığını göremeyecek miyim? Babam nerede oğlum! Elin ölüsünü kapıp getirmişsin! Boşuna mı demişler “Namazda meyli olmayanın ezanda kulağı olmazmış” diye! Ayıkla pirincin taşını şimdi! Sahi taş deyince aklıma geldi ![]() - Baba zaten bütün ölülerin ruhuna fatiha okunmuyor mu? Ben bugüne kadar hiçbir mezarda bedenine fatiha yazıldığını görmedim ![]() - Ziya! Kapatmazsan şu gevşek çeneni, gördüğün şu açık mezar ya senin ya da benim olacak! - Baba kızma ama bu garibin cesedini ne yapacağız? - Gömecek halimiz yok ya oğlum! Sahiplerini bulacağız! Aysel AKSÜMER |
![]() |
![]() |
|