Küskün Begonvil 9 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küskün Begonvil 9Küskün Begonvil 9 hikayeleri - Hicran akçakaya hikayeleri Zeynep Hanım! Zeynep kendisine seslenen hemşirenin sesiyle dalıp gittiği anılardan çıkıverdi birden -Şeyy, efendim Bir şey mi oldu?-Sonuçlarınız hazır Zeynep Hanım ![]() -Öyle mi? Peki teşekkür ederim ![]() ……… ![]() &………Engin Bey’in muayenehanesine geldiklerinde saat öğleden sonra ikiyi gösteriyordu ![]() Bekleme salonunda üç kişi vardı Gülay:İçerdeki hastadan sonra seni alırım Zeynep dedi Önündeki işine döndü![]() -Teşekkür ederim doktor bey Tabi ki harfiyen uyacağım tavsiyelerinize İyi günler![]() İçerden yaşlı bir bey böyle diyerek çıktı Gülay:-Hadi canım sıra sende Dedi, sonra karşısındaki sandalyede oturan yaşlı bayana dönerek : -Hanımefendiden sonra sizi alacağım Fazla uzun sürmez Tahlil sonuçlarını gösterip çıkacak ![]() -Tamam çocuğum, ben zaten erken geldim daha var benim randevu saatime ![]() Zeynep belli etmemeye çalışsa da çıkan sonuçları merak ediyordu Laboratuardan kendisine verilen zarfı açmadan getirmişti: -Buyur Engin ağabey Hepsi burada deyip elindeki zarfı doktoruna uzattı![]() Engin Bey zarfı açtı Sonuçları dikkatle inceledi:-Ben sana demedim mi Zeynep bak tüm değerler normal Ters giden hiçbir şey yok Biraz kansızsın onu da hallederiz Hadi hayırlı olsun bakalım![]() -Kansızlığım mı hayırlı olsun Engin ağabey anlamadım ![]() - Yok be yavrum Arda’ya kardeş geliyor da onun için dedim hayırlı olsun diye![]() Zeynep şaşırmıştı Bu duymak istediği en son haberdi Korunuyorlardı ve ikinci bir bebek istemiyordu henüz En azından Arda biraz daha büyüyüp okula başlayana ve evin borçlarını kapatana kadar ![]() -Şey ama biz korunuyorduk Üstelik iki hafta önce gördüm son reglimi Yani bu hiç beklemediğim bir şeydi -Eee takdir büyük yerden evladım O isteyince olmayacak şey yoktur Gördüğün son kanama olabilir bazı gebeliklerde, normaldir Yani dört ya da beş haftalık hamilesin Sen gene de jinekologuna git o daha ayrıntılı bilgi verir ![]() Zeynep neşesi kaçmış bir şekilde doktorla vedalaştı Gülay ile vedayı da kısa kesti ve Arda’sının elinden tutup kendini dışarıya attı ![]() DEVAM EDECEK Hicran Akçakaya |
|
|
|