Bir Sene Değil Ömrüm Geçsin Seninle |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Sene Değil Ömrüm Geçsin SeninleBir sene değil ,ömrüm geçsin seninle ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim aşkımız diğerlerinden biraz daha farklı ; o amerikada bende istanbuldayım ![]() ![]() ![]() Sadece yazları bir arada olabiliyoruz ama ben onun eksikliğini hissetmiyorum çünkü her an benimle olduğunu biliyorum, ona çook ihtiyacım olduğu zamanlar oluyo keşke şimdi yanımda olsa sarılsam diyorum ama o anlarda mutlaka ya bi mesaj atar yada arar kalbimiz o kadar bütün ki o herşeyi hissediyo ve beni hiç yalnız bırakmıyo ![]() ![]() ![]() 23 eylül 2008 de tekrar başlamaya ve bu sefer birbirimizi hiç üzmeden çok mutlu olmaya söz vermiştik, ölede oldu ![]() ![]() Benim için unutulmıycak anılarla dolu bi sene bitti şimdi düşünüyorum da;Gecenin bi yarısı yatağımda bulduğum koca bi demet gül, Mektubun içinde gelen çikolatalar, Bizim fotoğraflarımızdan oluşan mükemmel bi albüm, Doğum günümde gitti diye üzülürken elinde pastayla yanıma gelen bitanecik sevgilim ![]() ![]() daha neler neler yaşadık beraber bir sene boyunca, eminim ki her günü bir arada geçen bi çok sevgiliye göre ben daha şanşlıyım çünkü böle bi sevgiliye sahibim![]() ![]() SENİ ÇOK SEVİYORUMM BİTANEMM ![]() ![]() İYİ Kİ VARSIN ![]() ![]() ![]() UNUTMAYIN !!!! SEVMEYE ENGEL DEĞİL MESAFELER ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
|
|
|