![]() |
Aşk Sensiz Sağır 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Sensiz Sağır 1Aşk Sensiz Sağır 1 hikayesi - Işın Ergüney yazıları Sessiz bir sabaha uyandı adam ![]() ![]() ![]() Nedense yatağından çıkmamış ve biraz tembellik yapmaya karar vermişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saatine baktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arabaya bindiğine ilk işi radyoyu açmak olurdu ama bu defa eli radyoya gitmemişti ![]() ![]() ![]() ![]() Yolun kenarında salaş bir çay bahçesi olduğun fark ettiğinde hemen sağa yanaşıp durdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözü hep denizde ve uzaklardaydı ![]() Kaldırımdan yavaş adımlarla yürüyen bir kıza takıldı gözleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir süre sonra o kız tekrar geçti önünden ![]() ![]() Ama bu olamaz diye kendine kendine söylendi ![]() ![]() Bakar mısınız? Dedi titrek bir sesle ![]() ![]() ![]() Adınız Berrak mı diye sordu ![]() Adam susmakla konuşmak arasında kararsızdı ![]() ![]() 'Şey' dedi belli belirsiz 'Sanırım bu bir tesadüf, sizi de yolunuzdan ettim özür dilerim' ![]() Kız adama biraz daha yaklaşmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birer çay içelim mi diye sordu genç kız ve cevabını beklemeden garsona seslendi ![]() - Bize iki çay lütfen ![]() ![]() ![]() Çaylar gelinceye kadar sessizce oturdular ![]() ![]() ![]() - Gözleriniz ne kadar güzel - Teşekkür ederim efendim, annemin gözleri bana miras kaldı ![]() - Anneniz! Hayatta değil mi? Diye sorarken cevabının 'evet' olması için dua ediyordu ![]() - Hayır efendim ben çok çok küçükken ölmüş ![]() - Başın sağ olsun güzel kızım ![]() Kısa bir konuşma geçmişti ve ortalık yine sessizliğe bürünmüştü ![]() ![]() ![]() - Siz hala iyi değilsiniz? - Yooo yoooo iyiyim şimdi ![]() - Bana anlatmak istediğiniz bir şey var gibime geliyor ![]() ![]() ![]() - Belki daha sonra güzel kızım ![]() Genç kız bu cevaba şaşırmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Çaylarını bitirene kadar bir daha hiç konuşmadılar ![]() Sonra adam genç kıza döndü ve konuşmaya başladı ![]() - Seni de yolundan aldım - Hiç önemli değil, acele bir işim yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam kızın anlattıklarını dinliyor ve kaçamak bakışlarla gözlerine odaklanıyordu ![]() - Dur yaşını tahmin edeyim senin! 29 unu bitirmiş olmalısın ![]() - Evet evet bir ay önce 30 uma bastım ![]() - Hayır kızım değil ![]() ![]() ![]() Ardından başını yana çevirdi ![]() ![]() ![]() ![]() - Buyrun lütfen ![]() ![]() ![]() - Sana bir kerecik sarılabilir miyim? - Tabii, hatta ben size sarılayım ![]() ![]() ![]() Adam yavaşça ayağa kalktığında genç kız adamı sımsıkı sarmalamıştı ![]() ![]() - Biliyor musun Berrak? Annen gibi kokuyorsun ![]() ![]() ![]() Kız birden geri çekildi ![]() - Bunu nerden biliyorsunuz ? Adam kızın gözlerine baktı ![]() ![]() ![]() ![]() İçinde kaybolduğu gözler onu eski günlerine döndürmüştü ![]() - Güzel kızım ![]() ![]() ![]() ![]() Dedi ama gerisini getiremedi ![]() ![]() ![]() - Yetişin, yardım edinnnnnnn ![]() ![]() ![]() Kızın çığlığına yetişenler adamı bulunduğu yerden kaldırıp hemen öndeki banka yatırdılar ![]() - Korkma güzel kızım diye kısık bir sesle konuştu ![]() ![]() - Çok korkuttunuz beni ![]() - Bunu hiç istemezdim ama yorgun kalbim bu heyecana daha fazla dayanamadı sanırım ![]() - Siz iyi olacaksınız, şimdi hemen ambülans çağıracağım ve hastaneye gideceğiz ![]() - Peki ![]() ![]() ![]() Adam gözlerini açtığında yoğun bakımda yattığını anladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Beni duyuyor musunuz? Birisinin ona seslendiğini fark edip gözlerini açmaya gayret etmişti ![]() ![]() ![]() - Konuşabilirsiniz, boğazınızdaki aleti çıkardık ![]() - İyiyim galiba ![]() - Tabii buyurun ![]() - Beni buraya getiren genç kıza nasıl haber verebiliriz acaba? - O buradan hiç gitmedi ![]() ![]() - Ona onu çok sevdiğimi söyler misiniz? - Bunu siz de söyleyebilirsiniz dedi doktor ![]() ![]() ![]() Birkaç saat sonra klinikteki odasına yatırılmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() O düşüncelerle uyuya kalmıştı ![]() Ellerini kavrayan bir sıcaklığı hissederek uyandı ![]() ![]() - Ohhh çok şükür buradasınız ![]() ![]() - Merhaba güzel kız ![]() - Tam tersine , söylemezseniz çok kızarım ![]() Gözleri öyle güzel gülüyordu ki ![]() ![]() - Annen gibi kokuyorsun dedi adam bir kez daha ![]() - Evet öyle kokuyorum ![]() ![]() 'Her şeyi biliyorum' demekle neyi kastetmişti? Susmayı ve cevap vermemeyi tercih etti ![]() - Çok yorgunum Berrak ![]() - Hadi siz uyuyun ![]() ![]() - Biliyorum güzel kızım ![]() ![]() ![]() ![]() Sürecek ![]() ![]() ![]() Işın Ergüney |
![]() |
![]() |
|