![]() |
Var Mı Aşktan Öte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Var Mı Aşktan ÖteVar mı AŞktan Öte Yazısı - Feraye Demiray Yazıları - Aşkla İlgilli Hikayeler Ayaklar altında 20 fersah başlıklı yazımda ve daha önce Cihan'la ilgili attığım her adımı anlattığım yazılarda "gurursuz", "kendine yetmiyorsun", "hastalıklı bir şey bu" diyenler olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() Cihan'ı içimde yaşatırken, var olmasını isterken, "çivi, çiviyi söker" diyenleri dinleyip ruhumun ait olmadığı, olamayacağı bedenlerle mi tanışsaydım? Bir kafede oturup yemek yerken "biraz kendinden bahseder misin? Hangi müziklerden hoşlanırsın?" gibi birbirinden saçma, sözde tanıma sorularına mı maruz kalsaydım? Cihan'a hırslanıp artık O'nu umursamadığımı göstermek için duygusal hiçbir bağım olmayan herhangi bir adamla flört edip, elime dokunduğu anda Cihan'ı aldatıyor hissetmenin ağırlığı altında ezilse miydim? Bin kere pişman mı olsaydım? Kalbim, ruhum, ellerim, tenim Cihan'a duyduğum hasretle yanıp tutuşurken, nefes almıyorken sırf etrafımdaki insanlar beni küçümsemesin diye "Unuttum" mu demeliydim? İçimin inanmadığını dışarıya mı yansıtmalıydım? Evim tertemiz, hiçbir yere borcum yok, istediğim kitapları ve kahveleri satın alabiliyorum ki bana göre zenginlik budur, annemle çok sık görüşüyorum, kapısını çalabildiğim ve bana kocaman kucak açan dostlarım var, şimdiye dek hiç olmadığı kadar iş hayatında başarılıyım, fazla kilolarımdan kurtuluyorum, aynaya baktığımda güzel bir kadın görüyorum ![]() ![]() ![]() Çok küçükken, annem ve babamla dışarı çıktığımızda etrafa bakarken onlardan uzaklaşmış, kaybolmuştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O sabah Cihan'ın yanına giderken her iki olasılık için hazırlamıştım kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben, aşıklık sıfatıyla bağlı olduğum, ayrı kaldığım için kahrolduğum adamı görmek, sözlerini duymak, gözlerinin içine bakarak konuşmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cihan'a, başkalarının ve en önemlisi Cihan'ın gözünde ne durumda olacağımı dikkate almadan, düşüncelerimi paylaşmak için gittim ![]() ![]() ![]() ![]() Heyecan ve aşkı birbirine karıştırmadan ama ikisini de bir arada yaşamak isteyen, ruhunu doyuran adama bağlanan, "seni yalnız ben mutlu ederim" sözüne inanmış bir kadınım ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de ben O'nu hak ettiği gibi "güzel" sevemediğim, kalbimde ona kocaman bir minder sunamadığım, O'nu rahat ettiremediğim için suçluluk duyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Demir Demirkan'ın şarkısındaki gibi: var mı aşktan öte? Varsa sen söyle! Feraye Demir |
![]() |
![]() |
|