Kırılmaktan Korkuyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kırılmaktan KorkuyorumAnnesini kaybetmiş bir serçe yavrusu gibi hissediyorum kendimi Öyle aciz, öyle yalnız, öyle uçmayı öğrenmeden terkedilmiş hayata ![]() ![]() Koskoca kainatın bağrına bırakılmış bir serçe yavrusunun yalnızlığı var kalbimde ![]() ![]() Ne zaman hüzün birikse içimde "Yüreğimde bir çocuk ağlıyor" cümlesi yankılanıyor bedenimde ![]() ![]() Ben büyürken yüreğimi de büyütmesini becerememişim, yüreğim hep cocuk kalmıs aslında ![]() ![]() Ne ölçülü davranmayı nede yerinde doğru karar vermeyi başarabilir![]() ![]() Zora geldiginde ağlayan en küçük şeyde sevinen haylaz ama bir o kadarda duygusal küçük bir coçuk benim yüreğim![]() ![]() Neden bu kadar çok ağladıgımı soranlara bir türlü anlatamıyorum içimde hissettiğim garipligi, yalnızlığı ![]() ![]() Ben susmayı tercih ediyorum ![]() ![]() Yüreğim ise ağlamayı![]() ![]() Ağlamak, aslında kaçmaktır hayatın gerçeklerinden, yüzleşmekten daha kolaydır ![]() ![]() ![]() ![]() Kaçmak nereye gittigini bilmediğin, sonunu göremediğin bir yola sapmaktır, doğru olma ihtimali olsada, korkmaktır ![]() ![]() Korkmak belki güvenememektir, insanlara, hayata ![]() ![]() Evet, evet, aslında güvenememektir ![]() ![]() Korkmak, güvenememek belki sadece kabuğuma çekilebilmek icin bahane ![]() ![]() Belki kendimi saklayabilmek icin, belki yüreğimi göstermemek icin uydurduğum bahaneler ![]() ![]() Dedim ya, benim yüreğim hala küçük bir çocuk, belki düşmekten, dizlerimi kanatmaktan, belki yüreğimi kanatmaktan korkuyorum ![]() ![]() Kırılmaktan korkuyorum ![]() ! |
|
|
|