Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
içindeki, şişenin

Şişenin İçindeki Not

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şişenin İçindeki Not

Şişenin İçindeki Not yazısı - Birol Köksal yazıları

Mevsimlik sevdalardan kopup gelmiştim sana, bir önceki durak sen ve bir önceki yine sen ve yine sen

Aranıp da bulunamayandın sen, hep özlenen, hep yolları gözlenip beklenen Kim demiş beyaz atlı prensesler yoktur gelmesi beklenen diye? Yalan, hem de kocaman bir yalan bunu diyenlerin söylediği Ben seni bekliyordum işte, beyazlar içinde uyuduğum uykudan sevgisi ile uyandıracak seni

Sen dediğim, bir masal kahramanı değil elbet, nefesimle nefes alan, kalp atışımla kalp çarpıtan, gözlerimle görebilen, dudaklarımla konuşup ellerimle dokunabilen, cana can katarken hüzne el sallayıp yolcu edebilen

Sen dediğim, en kara bulutlar gökyüzündeyken dünyama doğan güneş gibisin ki gölgeleri olmayan En kötü anlarımda neşeme neşe katabilen, neşelendiğimde mutluluğumu paylaşabilen

Senli olmak, bütün sensizlere karşı bir vip statüsüdür benim için ve bir kapitülasyondur bana özel

Hadi gel, gel ve bütün haklarımı ver bana, boğazından gecen her yudumda büyüt beni ve bana olan sevgini

Gözlerinin içinde kaybet bazen derin okyanuslarında batan bir gemi gibi Üşüdüğümde sar sıcak kalp atışlarının dudaklarından yansımasıyla ve sarıl bana, bir daha hiç bırakmamacıya seni seviyorum değişlerime karşılık seni seviyorum değişlerinle

Karanlığa boğ gözlerimi, senden başka bir parıltıyı görememeciye

Nefesimi kes, bir başkasına nefes olamamacıya

Kalbimi durdur, senden bir başkasına çarpmamacıya

Tarih kitaplarında yer almayan ama dede korkut hikâyelerinin tarih kokan dizelerindeki gökten düşen gök ışığın içindeki dünyalar güzeli kadın ol, 'Başında ateşli ve parlak bir beni vardı' cümlesindeki anlam veremediğim gizemli, görülmemiş, bilinmeyen kadın ol Ellerimi açmış tanrıdan seni isterken

Sen masallarımda büyüttüğüm, şiirlerimle beslediğim, öykülerimde can verdiğim bir denemem değilsin elbet Sen yüreğimde sevdasını büyüttüğüm, gözlerimde gelmesini beklerken ellerimle aşkının ateşinde beslendiğim ve bir türlü gelmeyen inatçı sevdiğimsin

Aşk, umut denizlerinde mutluluk yelkenlileri yüzdürürken aşk göründü diye haykırışlarımda çarpan kalbimin bir anda durmasıydı sende ve senli aşk, kocaman bir sevgi okyanusunda kaybolmaktı, ıssız bir kalbe düşerek ve bu notu yazıp, bir şişenin içine koyup atmaktı kaybolunan sevgi okyanusuna

Birol Köksal

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com