Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
küstüremem, yıldızları

Yıldızları Küstüremem

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yıldızları Küstüremem

Yıldızları Küstüremem hikayesi - Aslı aslı yazıları - Yaşam dair hikayeler

Yıldızlara en çok seni anlattım aklıyor beyaz sayfalar şimdi

Sevmelerin anlamını yıldızlara yüklediğim gecede nasılda çattı zaman

Yok yok bu saatten sonra karanlığı anlatamam hem dayanmaz yüreğim kendime bile bu denli yalancı olmuşken, zamana aldırmazken neler oluyor şimdi iki büklüm kırıyor vakit zaman/sızım akıyorsun gözlerimden

Belki de asırlar olmuştu avuç dolusu ölü toprağı etmiştim gerçeği, çaresiz ellerimde öksüzlüğümü sarabildiğim kadar sarmıştım varken yokluğuna ve öyle vazgeçmiştim ki sarmadığın kollarından,

hücrelerimi közleyen hissedemediğim sıcaklığından

Biliyor musun? Hasretinle içimde feryattın, isyanlarla kaç kez devrildim her sana sokuluşumda evet bugün derdim gün bugün; yıkılacak bu kahrolası duvarlar, eriyecek dağın buzları lanet olsun olmadı gün kavgam sen kavgam oldun, içimde sevgisizliğin büyüdükçe taş oldum bilemezsin nasıl küstüm sana nasıl Anlatılacak gibi değil

Yoktun neden ?

Var say sevginden yoksun olmak kepazelikti, rezillikti düpedüz sokakta kalmış kedinin yön belirsizliğiydi kendi gücümle kanatlanmak isterdim zaman zaman ama önce illede sen dokunmalıydın ellerime bir adım öteye sensiz gidemezdim var gücümlede bekledim iç sesimden duyum öldü ve ne yazık öldü sevgim duymadın, bilmedin, görmedin Bakışlarının ayazında gün gün eridim biliyorsun musun sürdüğün mesafelerde deşildi ömrüm gün be gün öyle k;i dibe vurdukça hiç olmazsa bir kez yetiş istedim

Yeşil yeşil bakmanı ne çok istedim ahh bilsen ne çok yıldız yıldız hayallerimde büyüdünSeni ne zaman öldürdüm hiç bilemedim

Babalar dikenli telleri neden örer bilemem neden kalp kafesine sıkışır duygular ? İçinden sever misin ? Sevmez misin? bilmem ama bekledim, hep alenen sev, sevgin kulaklarımda çınlasın istedim şikayetimden senelere yorgun düştü yüreğim Vazgeçtim bizden

Kabullenmişken şimdi nereden çıktı günün; üstelik tükenmişliğe yenikken tam da -sevilmek diye bir şey yok derken, bana zaman kendimi sevmeyi öğretmişken zaten sevsende artık istemem

Yıldızları hiç mi hiç küstüremem

Aslı Aslı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com