![]() |
Yıldızları Küstüremem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldızları KüstürememYıldızları Küstüremem hikayesi - Aslı aslı yazıları - Yaşam dair hikayeler Yıldızlara en çok seni anlattım aklıyor beyaz sayfalar şimdi ![]() ![]() ![]() Sevmelerin anlamını yıldızlara yüklediğim gecede nasılda çattı zaman Yok yok bu saatten sonra karanlığı anlatamam hem dayanmaz yüreğim kendime bile bu denli yalancı olmuşken, zamana aldırmazken neler oluyor şimdi iki büklüm kırıyor vakit zaman/sızım akıyorsun gözlerimden ![]() ![]() ![]() Belki de asırlar olmuştu avuç dolusu ölü toprağı etmiştim gerçeği, çaresiz ellerimde öksüzlüğümü sarabildiğim kadar sarmıştım varken yokluğuna ve öyle vazgeçmiştim ki sarmadığın kollarından, hücrelerimi közleyen hissedemediğim sıcaklığından ![]() ![]() ![]() Biliyor musun? Hasretinle içimde feryattın, isyanlarla kaç kez devrildim her sana sokuluşumda evet bugün derdim gün bugün; yıkılacak bu kahrolası duvarlar, eriyecek dağın buzları lanet olsun olmadı gün kavgam sen kavgam oldun, içimde sevgisizliğin büyüdükçe taş oldum bilemezsin nasıl küstüm sana nasıl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoktun neden ? ![]() ![]() Var say sevginden yoksun olmak kepazelikti, rezillikti düpedüz sokakta kalmış kedinin yön belirsizliğiydi kendi gücümle kanatlanmak isterdim zaman zaman ama önce illede sen dokunmalıydın ellerime bir adım öteye sensiz gidemezdim var gücümlede bekledim iç sesimden duyum öldü ve ne yazık öldü sevgim duymadın, bilmedin, görmedin ![]() ![]() ![]() Yeşil yeşil bakmanı ne çok istedim ahh bilsen ne çok yıldız yıldız hayallerimde büyüdün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babalar dikenli telleri neden örer bilemem neden kalp kafesine sıkışır duygular ? İçinden sever misin ? Sevmez misin? bilmem ama bekledim, hep alenen sev, sevgin kulaklarımda çınlasın istedim şikayetimden senelere yorgun düştü yüreğim ![]() ![]() ![]() Kabullenmişken şimdi nereden çıktı günün; üstelik tükenmişliğe yenikken tam da -sevilmek diye bir şey yok derken, bana zaman kendimi sevmeyi öğretmişken zaten sevsende artık istemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıldızları hiç mi hiç küstüremem ![]() ![]() ![]() Aslı Aslı |
![]() |
![]() |
|