Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açı, ayrılık

Acı Ayrılık

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Acı Ayrılık

Acı Ayrılık Hekayesi - Alıntı Hikayeler - Yaşanmış Hikayeler

KIZ: Bu kadar mı diyordun bu kadar mı?

ERKEK: Ne sandın seni sevdiğimi mi sandın

Kız yıkılmıştı telefonun başında bir şey söylemedi Ağlıyordu, ikisi de susmuştu bir ara delikanlı kızın hıçkırıklarını duydu

ERKEK: Ne o niye konuşmuyorsun ağlıyor musun yoksa Olsun canım bu da geçer Ben bıraktım diye mi ağlıyorsun değer mi Senin bıraktığını söyleriz fark etmez Genç kız hıçkırıklar arasından çıkan boğuk sesiyle bardağı taşıran bu söze dayanamadı

KIZ: Anlayamadın mı sersem sen veya ben tabiî ki fark etmez Ayrılığımıza ağlıyorum delikanlı sustu

Kız bunları söylerken seviyordu, sevmişti ve daima sevecekti O zaman yapacak bir şey yoktu Bu sözler karşısında direnen gururu vardı Gurur ve sevgi ne kadar ters iki kelime Sonunda sevgi terazide ağır bastı Telefonu kapatırken delikanlı soğuk bir elveda dedi Genç kız gururunu ayaklar altına alarak son bir defa SENİ SEVİYORUM dedi

Telefonu kapatınca delikanlı düşündü Oysaki o da seviyordu sonunda onu sevdiğini itiraf etmek için tekrar aradı Telefon cevap vermiyordu Kızın evine gitti kalabalıktı Şaşırdı ve acı bir siren sesiyle irkildi Biraz sonra içerden soğuk ceset çıktı Delikanlı yıkıldı Gözyaşlarını tutamadı Telefonda elveda demiştim uyan Ne dediyse kız duymadı

Bir ara kızın elindeki buruşmuş kâğıt parçası gözüne ilişti Delikanlı bulanmış gözlerini silip okudu şöyle diyordu:

TÜM SEVEN VE SEVİLENLERE İBRET OLSUN !!!

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com