Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baba, kızı

56 Baba Ve Kızı

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

56 Baba Ve Kızı

56 Baba Ve Kızı Yazısı - 56 Baba Ve Kızı İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları

“() Hiçbir hastalığımda babam yanımda değildi Hiçbir zaman da telefon etmedi, geçmiş olsun demek için Sadece bazen mektuplarını yolluyordu Gittiği yerleri anlatıyordu, idrak ettiği konular, tanıştığı kişiler; bazen plaklar, bazen senfonik partisyonlar çıkıyordu zarflardan ve paketlerden Bir ‘adam’ vardı uzaklarda bir yerde Annem yeniden evlenmeden önce babam geldi Fotoğraflar çekildi Babamın ilk kez ağladığını gördüm Meğer onunla yaşamayı annem istememiş 10 yaşımda iken bundan ne anlayabilirdim? ‘Çok meşguldüm, kendime çok fazla zaman ayırıyordum, hiç evle, seninle, annenle ilgilenmeyip, sadece kendimi düşünüyordum Annen uyardı, rica etti, değişmedim sonra annen dayanamadı Ve ben gittim’- dedi o zaman O gün çektirdiğimiz fotoğrafta ikimiz de gülümsüyoruz, ama babamın gözleri yaşlı olduğunu sadece ben biliyorum Anneme de hiç söylemedim ()”

Bu satırların sahibi sevgili Anjelika Akbar

Paradigma Yayıncılık Oğullar ve Babaları’ndan sonra şimdi de Kızlar ve Babaları’nı okurlarla buluşturmuş Gökhan Yavuz Demir ve Alper Kanca’nın editörlüğünü üstlendiği kitapta Anjelika Akbar’dan Nazlı Eray’a; Feyza Hepçilingirler’den Cihan Aktaş’a; Nazan Bekiroğlu’ndan Işıl Özgentürk’e; Meral Akşener’den Nilgün Türkler Soydan’a; Bilge Egemen’den Mehveş Evin’e kendi kulvarlarında isim sahibi birçok kız yer alıyor

Babacığımın doğumgünüydü iki gün önce Ben yıllardır ikimizin hikâyesini anlatırım Ve baba kız hikâyelerini okumaya bayılırım

Babalar Günü için bir hediye olur mu bilemiyorum ama bir kitap en çok kişinin kendisine hediyesi olsa gerek

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com