![]() |
Yaş’Lanıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaş’LanıyorumEvet yaş’lanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ”Geçen gün ömürdendir” (1) İnsanoğlunun makûs kaderi olsa gerek, küçükken büyümeye, büyüdükten sonra ise çocukluğa özenmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet, belki her yıl çocukluğumdan biraz daha uzaklaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Küçüğüm, daha çok küçüğüm…” (3) Ve her yılın şükrünü eda ediyorum yine/yeniden… İçimde var olan o çocuk hüznüyle… Hüzün Seli / Bir Yaş Yazısı |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaş’Lanıyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaş’Lanıyorumgeçen zamanın ne götürecegini kestiremiyor insan,illa geçip gittikden sonra farkına varmak gerek belki hayatta bu yüzden güzel herşeyi tadında algılayacak ![]() ![]() gülerken yanakların sızlıyacak,aglarkende hiç susmıyacakmış gibi aglamak gerekecek ve gün geldi öldügünde ise;insanlar şimdiye kadar böyle bir ceset görmediklerini ima edecekler nasılmı hani yarım ay gibi hafif tebesüm ![]() ![]() ![]() eline saglık,içimden geldi benimde ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|