![]() |
Tek Bir Cümleyle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tek Bir CümleyleTek Bir Cümleyle Yazısı - Tek Bir Cümleyle Dilek Önder - Dilek Önder Yazıları Bizim danaların aklı, bir cümleyle başka tarafa kayar ![]() Tek bir cümleyle ![]() ![]() ![]() Hem de o cümlenin içinde seks ya da seksle ilgili herhangi bir kelime geçmesi de gerekmez ![]() Şaşırırsın ![]() Nasıl oluyorsa oluyor ve bazı kelimeler, kelime grupları onlara başka şeyler çağrıştırıyor ![]() E, “affedersiniz, kitabı şuraya koyuyorum” kültüründe yaşadığımızı hatırlarsak, aslında şaşırmamamız lazım ama ![]() ![]() ![]() “Yok artık, o kadar da değil!” diyeceksiniz ![]() ![]() ![]() Peki, o kadar da değil ![]() Ama ![]() ![]() ![]() Ne kadar? İşte ne kadar olduğunu Ali çok güzel yazmış ![]() Diyor ki: -“Tek bir cümlenin erkekler üzerinde uyandıracağı etkiyi yine erkeklerin sosyal ve siyasi duruşlarına göre sınıflamışsın, çok da güzel olmuş ![]() ![]() ![]() Ardından da bir kadınla, erkek arasında yaşanan küçük diyaloglar yollamış ![]() ![]() *** K- Canım ne çekti biliyor musun? E- Çok ilginç ben de tam aynı şeyi söyleyecektim ![]() K- Senin canın da mı dondurma çekti? *** K- Bugün ne yapalım biliyor musun? E- Yapalım bakalım azgın karım ![]() K- Ben dışarı çıkalım diyecektim ![]() *** K- Benim uykum geldi ![]() E- Benim de ![]() K- Daha demin cin gibiydin ne ara uykun geldi senin ![]() *** K- Uykum kaçtı ![]() E- Benim de ![]() K- Yok artık! *** K- Bugün çay demlemesek mi? E- Aynen katılıyorum haydi aşk odamıza gidelim ![]() K- Yuhh ![]() ![]() *** K- Kahve içmek ister misin? E- Bingo! (İçinden) *** K- Fermuarım takıldı yardım eder misin? E- Isırırım ben o fermuarı ![]() *** K- Banyoya giriyorum ![]() E- Beni de mi çağırıyorsun? K- Hayır, kapı çalarsa bak diye söylüyorum ![]() *** K- Ne çok çikolata yedik nasıl yakacağız şimdi bunları? E- Ben bir yolunu biliyorum ![]() K- Başkaca bir yol da bilmiyorsun zaten ![]() *** K- Çok kilo aldım, popom kocaman oldu ![]() E- Evet kocaman olmuş, yaklaş bakayım ![]() *** K- Üff ![]() ![]() ![]() aslında ![]() E- Bence de! Hadi yapalım! K- Havuza gitmekten bahsediyorum ben! *** K- Ne düşünüyorsun? E- Doğrusunu mu söyleyeyim? K- Hayır ![]() *** K- Seni rüyamda gördüm ![]() E- Hadi yaa! Anlatsana! K- Sen bi dereye düşmüşsün ama su çok temi ![]() ![]() ![]() E- Tamam anladım, anlatma ![]() ![]() ![]() Dilek Önder |
![]() |
![]() |
|