Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
455, bin, kez, tam

Tam 2 Bin 455 Kez

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tam 2 Bin 455 Kez

Tam 2 Bin 455 Kez Yazısı - Tam 2 Bin 455 Kez Dilek Önder - Dilek Önder Yazıları

Evli çiftler yılda 2 bin 455 kez yapıyorlarmış!

Ne yapıyorlarmış?

Hayır, tabii ki o değil!

Nerdee Yılda 2 bin 455 kez yapsınlar sonra da

Olmaz yani! Zaten o kadar yapsalar ne boşanma olur ne kavga!

Oysa evli çiftler yılda tam 2 bin 455 kez tartışıyormuş

Güne bölsen, 67 çıkıyor

Yani günde yaklaşık 7 kez tartışıyorlarmış

Şöyle bir düşündüm de

Ne tuhaf değil mi? Zaten günde 4-5 saat görüşüyorsun Onda da 7 kez tartışıyorsun Ne verim ama!

Ortalama bir çiftin tartışma nedenlerini de ortaya çıkarmışlar Kaç kez hangi konularda kavga ettiğini

Ben de size örneklerini vereyim, tam olsun

Bakın nelermiş:

- 112 kez birbirlerini dinlemedikleri için

(Sanki anlatacakları çok heyecanlıymış gibi! İkisinin de Ne anlatabilirler ki? Kimse kimseyi dinlemesin tabii Ama bunun için de kavga çıkmasın!)

- 108 kez aşırı harcamalar ve yanlış yapılan alışverişler

(O da, söylenirse ya da bir şekilde ortaya çıktığında! Yani gerçek alışverişler otaya çıksa bu madde birinciliği alırdı)

- 109 kez parasal konular

(Üstelik para olsa da olmasa da! Yani sanmayın ki olmadığında kavga çıkıyor Hayır, para tek başına kavga konusu!)

- 105 kez tembellik

(Tahmin edin bakalım, kimin tembelliği! Kim ev işlerine yardım etmez, kim asosyaldir kıçını kaldırmaz?)

- 102 kez horlama nedeniyle

(Peki kim horlar? Üstelik bir de, nereden kazandığı meçhul bir küstahlıkla karısının rahatsız olmasına kızarak!)

- 92 kez akşam yemeğinde ne yenecek diye

(Ayyy Bu gerçekten de çok fena! Özendirmek gibi olmasın ama yalnız yaşamanın en güzel taraflarından biri de bu biliyor musunuz? Al istediğini, geç TV’nin karşısına Ohhh)

- 88 kez seks zamanlaması yüzünden

(Hıh! Seks yüzünden de değil ha! Zamanlaması yüzünden! Emin olun, ‘Yemekten önce mi, sonra mı?’ tartışması değildir! “Yatınca direkt oraya‘ tartışmasıdır o! Zaten dikkat ederseniz sevişmek demiyor, seks diyor!)

- 88 kez çocukların disiplini konusunda

(Seksle aynı oranda! Onun ürünü diye aralarında orantısal bir bağ var herhalde! Zaten sonuçta ikisi kavga eder, çocuğun dediği olur)

- 80 kez eve pis ayakkabılarla girmek

(Tipik bir konuşma yazayım mı? “Sen temizle de, bakalım beni ayakkabıyla eve alacak mısın?” Tipik ama doğru!)

- 69 kez ‘Seni seviyorum’ denilmediği için

(Eveeet! 69 kez! Bir manası var mı acaba? Bence var! O olsa bu olmaz!)

Dilek Önder

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com