![]() |
Tam 2 Bin 455 Kez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tam 2 Bin 455 KezTam 2 Bin 455 Kez Yazısı - Tam 2 Bin 455 Kez Dilek Önder - Dilek Önder Yazıları Evli çiftler yılda 2 bin 455 kez yapıyorlarmış! Ne yapıyorlarmış? Hayır, tabii ki o değil! Nerdee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olmaz yani! Zaten o kadar yapsalar ne boşanma olur ne kavga! Oysa evli çiftler yılda tam 2 bin 455 kez tartışıyormuş ![]() Güne bölsen, 6 ![]() ![]() Yani günde yaklaşık 7 kez tartışıyorlarmış ![]() Şöyle bir düşündüm de ![]() ![]() ![]() Ne tuhaf değil mi? Zaten günde 4-5 saat görüşüyorsun ![]() ![]() Ortalama bir çiftin tartışma nedenlerini de ortaya çıkarmışlar ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de size örneklerini vereyim, tam olsun ![]() Bakın nelermiş: - 112 kez birbirlerini dinlemedikleri için ![]() ![]() ![]() (Sanki anlatacakları çok heyecanlıymış gibi! İkisinin de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - 108 kez aşırı harcamalar ve yanlış yapılan alışverişler ![]() (O da, söylenirse ya da bir şekilde ortaya çıktığında! Yani gerçek alışverişler otaya çıksa bu madde birinciliği alırdı ![]() - 109 kez parasal konular ![]() (Üstelik para olsa da olmasa da! Yani sanmayın ki olmadığında kavga çıkıyor ![]() - 105 kez tembellik ![]() ![]() ![]() (Tahmin edin bakalım, kimin tembelliği! Kim ev işlerine yardım etmez, kim asosyaldir kıçını kaldırmaz?) - 102 kez horlama nedeniyle ![]() (Peki kim horlar? Üstelik bir de, nereden kazandığı meçhul bir küstahlıkla karısının rahatsız olmasına kızarak!) - 92 kez akşam yemeğinde ne yenecek diye ![]() ![]() ![]() (Ayyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - 88 kez seks zamanlaması yüzünden ![]() ![]() ![]() (Hıh! Seks yüzünden de değil ha! Zamanlaması yüzünden! Emin olun, ‘Yemekten önce mi, sonra mı?’ tartışması değildir! “Yatınca direkt oraya ![]() ![]() ![]() - 88 kez çocukların disiplini konusunda ![]() ![]() ![]() (Seksle aynı oranda! Onun ürünü diye aralarında orantısal bir bağ var herhalde! Zaten sonuçta ikisi kavga eder, çocuğun dediği olur ![]() - 80 kez eve pis ayakkabılarla girmek ![]() ![]() ![]() (Tipik bir konuşma yazayım mı? “Sen temizle de, bakalım beni ayakkabıyla eve alacak mısın?” Tipik ama doğru!) - 69 kez ‘Seni seviyorum’ denilmediği için ![]() ![]() ![]() (Eveeet! 69 kez! Bir manası var mı acaba? Bence var! O olsa bu olmaz!) Dilek Önder |
![]() |
![]() |
|