Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ateşi, yürek

Yürek Ateşi

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yürek Ateşi

Yürek Ateşi - Şule Meryem canpolat - Yaşam öyküleri

Bir sabah ansızın, kuş sesleriyle uyandımOlacaklardan yine habersiz tekrar rüyalara daldımBizli düşler gördüm bu sabah daSensizliğe uyanmamak için, düşlerimle yoğruldumSenden işaretler buldum her karedeİsmini heceledim nerde olduğumu bilmediğim bir köşedeBu sabah sensizlikten habersiz bizi gördümTüm zamanları aşıp yine, gönlümde seni ördüm

Varlığı en iyi yokluk anlatırTokluğu açlıkZamansız sevince yürekler, çok koymaz zamansız gidişlerAma özlemler sarar yürekleri yine deBelirsizlikler örer hükmünü bir ağ gibiBu sabah da güneş taptazeYağmurların ardından yaz, bahar neşvesindeBu sabah da yaz dökülüyor avuçlarımaAma yürek kuytularda, yürek yangınlarda

Bilnmeyen bir bağla yüreğini, yüreğime ilmekledimKuvvetli bağlarla, sevdikçe sonsuzluğa kaydımBir kere çıkınca yola aşkı arayan!Sanma yol düz ve hep kolaylık sana sunulanGün gelir habersiz kalırsın yollardaGün gelir hasretle taşarsın yüreğineAnlamaz seni kimse, bilmez haliniAşk gramla değil onun hacmi sığmaz yere göğeGörmek için kocaman yürekler gerekAnlamak için, acıyı ve ayrılığı bilen deliler

Bu sabah ansızın, ayrılık ateşiyle dağlandımDünyadan habersiz, kalp telaşlarına daldımBu sabah her yerde seni aradımMetin olmak için göz çeşmemi sevginle bağladımNe bir gözyaşı, ne buruk bir halYokluğuna inat işte dimdik ayaktayımBilnmeyen sınavlar içinde ben ilk defa bu sabah, rüyalarımı yormadımHayat bulmacasını, çözmeye uğraşmadımSensizliğimi senle örttümGörünmesin diye hüznüm bu sabah da, yanaklarıma gülücükler kondurdum

Yuvasına çalı taşıyan serçe, yavrusunu emziren anne, elinde çantalarla evine giden bir babaNe varsa gözlerimi kaplayan, dağlandım her baktığımdaOnların varlığı değil, senin yokluğun koydu banaAcı ile okudum kainatta ne varsa bu sabahHüznü resmettim gördüğüm karelerdeDiğer sabahlar kadar bir sabahtı oysa yaşadığımBu değildi her sabah görmeye alıştığım

Elimizde olanları bir gün kaybedebileceğimiz bize öğretilseydi keşkeSahip olduğumuzu sandığımız şeylerin birer emanet olduğu anlatılsaydı örneklerleZaman ve mekan yitirince hükmünü, kaderin elimizden alacağını en sevdiklerimiziGelişlerden memnun yüreklerimiz gidişlerden elemlenmezdi o zaman bu denli

Hüznü de sevmeye çalışıyorum şimdi, sevinçlerim kadarGidişleri de kaldırmaya çalışıyorum gelişler gibi

Bir fincan limonlu çayla güne başladımAçmak için yüreğimdeki karanlığı, aydınlığı aradım Tek bir sabah yeterdi aydınlığı görmeye bilirimBen ışığımı, senli sabahlara erteledimBir kuşun ötüşü kadar sevimli iç sesinNerde olduğunu bilmediğim halde, derinden seslenişinBu sesi duymadığını söylemek yalan olur sevince

Duman tütüyor karşı fırının bacasındanYeşillikler sarmış bu kentiKirazlar salkım gibi dalları sarmışRüzgar ayrılık üflüyor yüreğimeBir amca dayanmış bastonuna sekerek geçiyor bu yoldanHerkesin bir sebebi var, gündelik sebeplerdenSebepsiz bakıyorum, bu sabah kainata benAşıyorum tüm zamanlarıSeni ilk kaybettiğim a'nıAyrılık dünyaya ait bir kavram

Yine de kaybetmiyorum umudumuHiç gelmeyecekmişsin gibi razı, az sonra çıkıp gelecekmişsin gibi umut dolu bakıyorum yollaraSensizken nefessiz kaldığım anları değişmek için nefessiz paylaşımlara, dakika sayıyorum senli zamanlaraSeninle dolmak ne güzel şeyÇetin sınavlardan sonra seni bulmak en özel şey

Zor zamanlardan sonra gelişin, dünya dolusu mutlulukAnlayan hallerinle kalp odama girişin, sonsuzca huzur demek

"Sizi anlayan bir insanla bir dakika, sanki bir ömür mutlulukAnlatmaktan yorgun ruhlarımızla, ahmak bir insanla bir dakika, bir ömür zindan demek"

Kalplere sevgiyi koyan yüce Yaratanİçimizde yürek ateşini yakan sonsuz RahmanBu ateş; aşkıyla sevgilinin, bir ömür yanmaya değerBulmak için sahibini, günahıyla sevabıyla bu çileyi çekmeye değerSen kullarınla güzelsinKullar sevince özelSevmeyi bilmeyenin gölgesi olmaz arşın altındaGünah ve sevabından geçmeyenin işi olmaz aşkın peşindeAşık yürekler, sonsuzluğun izindeGeçerek tüm hesaplardan, tek yürek olmanın şevkindeDeliler, hastalar gibidirMecnunluk bir gönül işidirLeylasız varılmadı hakkaGerçek; mecnun eden leylaların ardındaOnlar müjdeledi aşkın deli eden hasretiniNice hasretlerden sonra sevgilinin cemaliniHasretsiz vuslat görülmediMahrumiyetler olmadan, nimete erilmedi

Yokluktan sonra gelen sevgili!Sana nasıl yok derimBana lutfedilmiş bu sevgi kaynağını nasıl inkar ederimBir yürek ateşisin şimdi sen!Bu aşka ezelden talibim benSevgiliAteşinle benim şimdi bir deliBakmadan deliliğime, yüreğimi saran sen!

Şule Meryem Canpolat

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com