![]() |
Gözbebeğim Sen Çok Yaşa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözbebeğim Sen Çok YaşaGözbebeğim Sen Çok Yaşa Yazısı - Gözbebeğim Sen Çok Yaşa İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları Hayatta joker insanlar vardır benim için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahallede yürürken sokakda oynayan çocuklardan birine bir şey olsa; düşse, kolu kırılsa, kaşı patlasa yani ne bileyim bir şey olsa hemen ceketini çıkartıp o karizma haliyle ona yardım eden, belki bazen kucağına alıp hastaneye götüren ağabeylerden bahsediyorum ![]() ![]() Sanat dünyası içinde de var benim için o jön ağabeylerden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok kısa bir süre önce yepyeni bir albümü çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir insan nasıl bu kadar komik olabilirdi? Bir insan dinleyene kahkahalar attıran fıkraları nasıl bu kadar zarif zarif anlatabilirdi? Türkiye’nin en güzel ve en özel şarkılarını söylemiş, söyleyen bir adam nasıl hâlâ bu kadar “aynı” kalabilirdi? Tek bir kişi nasıl olur da bu kadar ölçülü, bu kadar komik, bu kadar romantik bu kadar gerçek, bu kadar medeni bir kadroyu bir bedende yaşatabilirdi? Albüm kapağına bakınca bunu zaten hissetmememiz mümkün değil ![]() ![]() ![]() ![]() Benim için Türk pop müziğinin duayenlerinden ve unutulmaz şarkılarıyla anılarımıza girmiş Erol Evgin ![]() ![]() ![]() Albüm eski Erol Evgin Albümleri tadında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Albümün adı “Gözbebeğim Sen Çok Yaşa“ ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ben bu yazıyı yazarken nasıl geçiyor anılar birer birer bir bilseniz ![]() ![]() ![]() Nasıl severim, nasıl özen gösteririm ben o anılara ![]() Nasıl sahip çıkmam ki ![]() ![]() ![]() Nasıl gözlerim dolu dolu dinlemem ki ![]() ![]() ![]() *** Seçmek Yaklaşık 3 haftadır 2che’den sizlerle birer fotoğraf ve bir de dizeler paylaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://2che ![]() *** Az insanı, çok sevmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Özenle seçtiğim, bildiğim ![]() Sıkı sıkı bağlanıp, hiç çözülmeyeceğim ![]() ![]() ![]() 2che İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|