Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, gözbebeğim, yaşa

Gözbebeğim Sen Çok Yaşa

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gözbebeğim Sen Çok Yaşa

Gözbebeğim Sen Çok Yaşa Yazısı - Gözbebeğim Sen Çok Yaşa İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları

Hayatta joker insanlar vardır benim için Duygusal, sessiz, neşeden hüzne geçişi ve geçmişten bugüne gelişindeki yolları özenle yürüyüşü, sakin duruşu altında yatan boynu eğilmeyen dimdik duruşu, sanki mahalleden geçerken özenle taradığı saçları, sürdüğü parfümü, giydiği ceketi ve bakışıyla, mahallenin en karizmatik jön ağabeyleri gibi

Mahallede yürürken sokakda oynayan çocuklardan birine bir şey olsa; düşse, kolu kırılsa, kaşı patlasa yani ne bileyim bir şey olsa hemen ceketini çıkartıp o karizma haliyle ona yardım eden, belki bazen kucağına alıp hastaneye götüren ağabeylerden bahsediyorum Onlar benim için arada sırada görünen ve fakat göründü mü de tam görünen joker insanlardandır

Sanat dünyası içinde de var benim için o jön ağabeylerden Cumartesi gecesi için aldığım ve fakat gidemediğim davetin sahibi için de aynı duyguları beslerim yıllardır O benim ve hatta birçoğumuzun joker ağabeyidir

Çok kısa bir süre önce yepyeni bir albümü çıktı 6 yıllık bir aradan sonra Bana üzerinde sevgi dolu cümlelerle yolladığı albümü elime aldığımda yıllar önce onu sahnede izlediğim an geldi aklıma En karizmatik haliyle bütün çocukları kendisine hayran bırakan; bir neşeyle anılarını anlatan, şarkı söyleyen, bizi kahkalara boğan o jön adam

Bir insan nasıl bu kadar komik olabilirdi?

Bir insan dinleyene kahkahalar attıran fıkraları nasıl bu kadar zarif zarif anlatabilirdi?

Türkiye’nin en güzel ve en özel şarkılarını söylemiş, söyleyen bir adam nasıl hâlâ bu kadar “aynı” kalabilirdi?

Tek bir kişi nasıl olur da bu kadar ölçülü, bu kadar komik, bu kadar romantik bu kadar gerçek, bu kadar medeni bir kadroyu bir bedende yaşatabilirdi?

Albüm kapağına bakınca bunu zaten hissetmememiz mümkün değil Saçlarını tarayışından gülüşüne kadar

Benim için Türk pop müziğinin duayenlerinden ve unutulmaz şarkılarıyla anılarımıza girmiş Erol Evgin

Albüm eski Erol Evgin Albümleri tadında Bu kez o mahallenin jönlerine oğlu Murat Evgin de katılmış ve 7 şarkısına besteleriyle can vermiş Ve çok özel, ayrıcalıklı iki Aysel Gürel sözü Erol Evgin ve Murat Evgin tarafından bestelenmiş

Albümün adı “Gözbebeğim Sen Çok Yaşa“ Sözleri Erol ağabeye ait

Şimdi ben bu yazıyı yazarken nasıl geçiyor anılar birer birer bir bilseniz

Nasıl severim, nasıl özen gösteririm ben o anılara

Nasıl sahip çıkmam ki

Nasıl gözlerim dolu dolu dinlemem ki

Seçmek

Yaklaşık 3 haftadır 2che’den sizlerle birer fotoğraf ve bir de dizeler paylaşıyorum Bu hafta da paylaşacağım Ancak geçtiğimiz hafta yazının sonuna 2che’in blog adresini vermeyi unutmuşum Bu sefer unutmadan en baştan vereyim ve özürlerimi ileteyim istedim

http://2cheme/

Az insanı, çok sevmek istiyorum

Özenle seçtiğim, bildiğim

Sıkı sıkı bağlanıp, hiç çözülmeyeceğim

2che

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com