![]() |
Yeni İlişki Üzerine |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni İlişki ÜzerineYeni İlişki Üzerine Yazısı - Yeni İlişki Üzerine Dilek Önder - Dilek Önder Yazıları Yeni ya da yenik ![]() ![]() ![]() Yok, yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha iyi oturuyor ![]() Yeni dönem ilişkilerin adı “Yorgun İlişki” olsun ![]() Geçen gün biraz tarif etmeye çalıştım ama sanırım yeterli olmadı ![]() ![]() Yeni, “Yorgun” ilişkiyi kimi beğendi, kimi beğenmedi, kimi de yeterli görmedi ![]() Ama bakın, buradan bir kez daha söylüyorum; bir süre bu yaşanacak ![]() Sıra bunda! Önce, okumayanlar için “Yorgun İlişki”yi özetleyeyim ![]() Demiştim ki, herkes abuk sabuk aşklardan o kadar yoruldu ki, o kadar bıktı ki, işin ucunu bıraktı ![]() ![]() ![]() ![]() Hepsinden vazgeçtik ![]() ![]() ![]() Artık o dönem kapandı ![]() Tek tük var tabii ama onlar da derdini anlatacak birini bile bulamaz haldeler ![]() Ne diyecek ki? “Biliyor musun, aldatıldım ![]() ![]() Kimse “vah vah!” bile demez! En fazla, o da mecburen, “Hııı ![]() ![]() ![]() ![]() Ya da düşünsene, arkadaşın dert yanıyor: “Arıyorum, açmıyor ![]() ![]() “Ararım dedi, aramadı ![]() “Biliyorum evli ama ondan vazgeçemiyorum ![]() “Hayatında başkaları da var ama ona ‘hayır’ diyemiyorum ![]() “Daha ne istiyor, anlayamıyorum!” Böyle yüzlerce dertli laf! Söylesene artık kim dinler bunları??? Kim şaşırır, kim dertlenir? Kimse! Geçiniz ![]() ![]() ![]() Danalar da aynı durumda ![]() ![]() ![]() “Abi, çakıştılar yine! Hangisini ekeceğim?” “Hepsi birbirini biliyor lan! Ben de sıraya sokuyorum!!!” “Bir daha mı geleceğim dünyaya? Ne ka sevişme, o ka hayat!” “Bu akşam hangisiyle çıksam acaba?” “Yok abi! Boğuyor beni!” “Bütün kadınlar para peşinde!” Peki bu laflardan ve durumlardan hangisiyle, kim ilgileniyor? Kimse! Ben de dedim ki, diyorum ki: “Tamam aşktan, meşkten vazgeçtik de ![]() ![]() ![]() ![]() Hikâyesi olan aşklara ![]() ![]() ![]() Pardon! Hikâyesi olan ilişkilere ![]() ![]() ![]() İçinde aşk olur, olmaz; onu ben bilemem ![]() Zira hikâyeyi aşka tercih edenler olabilir! Yani ne olursa olsun; bir bakış, bir öpüş, bir yatış, bir kalkış ![]() ![]() ![]() Onu taçlandıracak bir hikâye ![]() ![]() ![]() Şimdi hâlâ dana kalanlar diyecekler ki; “Len şimdi de hikâye peşine mi düşecez?” Düşme, dahil ol! Bir hikâyeye dahil ol ![]() Ama olayın bir de yenik ya da yorgun kısmı var ![]() Yorgun ilişkiler dedik ya ![]() ![]() ![]() Yani kafadan 1-0 yenik başlıyorsun ![]() Yeniksin ama barışıksın da! Yeniksin çünkü; Hiçbir beklentin yok! Kadınlar Pretty Woman’cılıktan vazgeçmiş ![]() ![]() ![]() Erkekler üzerlerindeki doğruluk baskısından kurtulmuş ![]() ![]() ![]() Bir sürü şeyden vazgeçmişsin ama vazgeçtiğin için rahatlamışsın da ![]() ![]() ![]() Kabullenmişsin yani ![]() ![]() ![]() Adamların prens olmadıklarını ![]() ![]() ![]() Kadınların hem prenses hem anne hem de aynı anda vamp olmadıklarını ![]() ![]() ![]() Herkesin saygı duyulması gereken birer insan olduğunu kabullenmişsin! Yorgunsun çünkü bunu kabullenene kadar çok ama çok yıpranmışsın ![]() Bunu anlatmıştım ![]() Bence iyi! Şimdiye kadarkilerden daha iyi! Dilek Önder |
![]() |
![]() |
|