Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çekemezsin, içine, tekrar

Tekrar Çekemezsin Beni İçine

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tekrar Çekemezsin Beni İçine

Tekrar Çekemezsin Beni İçine Yazısı - Tekrar Çekemezsin Beni İçine M Ali Gökhan - M Ali Gökhan Yazıları

Bir karo,iki karo,üç karoKlozette otururken yapılabilecek tek şey diye düşündü karo saymayı; yolda yürürken de saydığını anımsamayarakYürürken önemli olan hem saymak hem de dört parke taşının birleşim yerine basmaktıEğer tam parkenin ortasına basarsa içine çekeceğini düşünüyordu,ne zamandır! İçine çekilmesi önemli değil de, acı duyup duymayacağıydı önemli olanYokoluşların acılı olduğunu öğreneli epeyce olmuştuYok olan mı yoksa geride kalan mı daha çok acı çeker diye hiç düşünmemiştiİkisi de değildi çünkü acıyı çeken; asıl acıyı yokoluşlarda etkileri olmamalarına rağmen etkilenen üçüncü kişiler çekiyordu, benim suçum ne diye sorup durarak! Dün gece sıkılarak okuduğu kitaba gitti aklı:''Tolstoy,Halk İçin Hikayeler''! Kesinlikle bu topraklara uygun bir kitap değildiBuralarda en azından bir zamanlar bolca olan ''erdem''i övüp duruyordu kitapErdemli bir sevişme sıkıcı olurdu muhakkak!Aşkın peki neresindeydi erdem? Erdemli aşk mı yoksa erdemli sevgi mi olurdu? Sevişmelerden sonra içilmesi gerektiğini düşündüğü sigarasını klozete yollayarak,çekti sifonu üzerine, köşelerine basarak karoların odaya geçtiBugünün başarısı, hiçbir karo taşının içine çekilmemesiydi! Ve sevişmeden de içilebiliyordu sigara

M Ali Gökhan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com