Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sonsuzluk

Sonsuzluk

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sonsuzluk

S/onsuzluk yazısı - Şule Meryem Canpolat yazıları

Zaman kum saatlerindeki kadar sessiz akmıyor şimdiSaatin tik takları sallıyor gönül evimiBu misafirlikler eskilerinkine benzemiyorHer tik tak sesinde, ç/alınıyor eskimiş ne varsaAdına mazi dediğimiz yaşanmışlıklarlaDipsiz bir kuyu olmasın diye hayat, düşlerle yaşıyorumAşk dolu anları hatırlayıp, teselli buluyorum eskiyleAtıp zamanı hesabı bilenlereHesapsız vuruyorum yüreğimi yollara, belki sevgiliden izler bulurum diyeYolumu kaplıyor s/onsuzluk

Dünden kalma yarımlarla sarılıyorum hayataHep bir şeyleri tamamlamak oluyor, hayat telaşımTamamlanmışlığına rağmen tüm yarımların, hep eksik kalmak oluyor bu hayattan payımSevgiliyi bulma yollarında, elimde olanlarla avunuyorumGündelik telaşlar bırakmıyor beni, en sevdiklerimeBırakmıyorum sevgi dolu zamanları bu yüzden ben deGünler su gibi akarken, sabahları kovalıyorum, sevdiklerimin olmadığı yerlerdeHayat; günleri birbirine düğümlemek oluyor öyle kiÇözülüyorum ansızın bir yerdeAğlamamak için bir sır gibi saklıyorum yokluğunu sevgilininBugünü yarına, akşamı sabaha taşıyorum hiç bıkmadanBir tek yokluğu taşımakta zorlanıyorumRuhum ayrılıklardan elemliSevgiliye kavuşma çabam, bölüyor uykularımı her geceBir ikindi vakti düşüyorum yereTerketmiyor, elimi s/onsuzluk

Tükeneceğini bile bile, tükenmez kalemler verdiler elimizeŞimdi ne kalemler, ne de sevgiliyi anlatan sözler yetmiyor hasretimizi dindirmeyeÖzlem dolu bakışlarla bir kez daha bakıyoruz kaçırdıklarımızaNe kazandıklarımız ne de kaybettiklerimiz getirmiyor maziyi geriyeKaybedince anladığımız güzellikler, yokluklar ülkesinden haykırıyor adetaKeşke diyoruz, daha derinden yaşasaydık güzellikleriBirgün kaybedeceğimizi bile bile, elimizde olanlarıSıkıca sarsaydık bizim olanlarıBırakmasaydık, kader bıraktırsa da, onlarıŞimdi her seher vakti kuş sesleriyle uyanıp, ellerimi açıyorum semayaDualar ediyorum o'nun içinYarına kurduğum umutlarım saçılıyor gökyüzünden, güneşin ilk ışıklarıylaYüreğime akıyor s/onsuzluk

Hüzünlerim yağmura karışıyor ansızınGök eşlik ediyor sancılarımaBeraber yağıyoruz, neden sonraKardeş oluyoruz akmak için, kurumuş toprağaYeşermek için, yeşertmeyi seçiyorumAktıkça yüreklere, yağmura kanıyorum ben deÇocuksu gülüşleri bırakıp onlara, onlarla neşelenmeyi öğreniyorum nice zaman sonraSevinçleri, sevincim oluyorTıpkı bir anne gibiVe bir sabah, bırakıp sevgilinin yolunda tatlı aşı, ocağıD/üşüyorum, yollara ben de, bir mecnun gibiGeride kalanları düşünmeden, "varlığımı" arıyorum sessizceBeni ben yapanıKüçük mutluluklarım oluyor sadece cebimdeBir de sevgiliye biriktirdiğim düşlerimD/üşüyorum ansızın, iklimim kara teslimD/üşüyorum , ayağıma takılıyor s/onsuzluk

Ne olursa olsun yemin ediyorum kalkmayaNiyetlendiğim yere vaktinden önce varmayaAldırmadan başkalarının lafınaYemin ediyorum sevgilinin, gülen yüzüyle yaşamayaYürüyorum aşk içinDoğru adımlarla hedefe ulaşmak içinAşk, oluyorum yürüdükçeBüyüyor içimde s/onsuzluk

Onunla ya da onsuzHerşey bizimle başlayıp bitmiyor mu?Hep yitirdiklerimizi düşünmekten, zaman bizden hızlıca gitmiyor mu?İşte yaşamak; biraz acı, biraz mutlulukSeverek herşeyi, olması gerektiği gibiİşte anlamakBiraz kendini, biraz onu, biraz biziSevdikçe çoğaltmak mutlulukları, hayatın kendisi değil mi?Elde kalanlarla, tutup ucundan güzel yüreklerin, birbirini kırmamak?Gerçek bir yaşamın, anlamlı özeti gibi

Şimdi daha çok seviyorum hayatıS/ona varmak için çalışmayıS/onsuzluk, kamçısı oluyor gayretleriminÜrkütmüyor beni s/onsuzluk

Şule Meryem Canpolat

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com