![]() |
Okuma Sen Kırılır Kalemim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okuma Sen Kırılır KalemimOkuma Sen Kırılır Kalemim - Cavit İnal Bak işte olmadı yıkıldı domino taşları gibi tüm umutlar ve kapattı karanlık güneşimi:şimdi ne yapıyorum bilmiyorum ama galiba yalnızım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoğrafları tenbel uykularından uyandırıp,ben dalıyorum bazen yeşil denizlerin kimsesiz gecelerinde anlaşılmaz uykulara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan,zaman,mekan öyle bir üçgen ki dogru acıyı bulursan yaşarsın,ama ters acı olmayıda ben secmedim ![]() ![]() ![]() ![]() Saikaların karanlığın bağrına saplandığı bir gecede uğurlamak isterdim rüyalarımı ![]() ![]() ![]() Oysa hayat bana yalan söylemiş ![]() ![]() ![]() Şimdi ben, daha düncek,demincek,sana meftun,sana deli olan ben ![]() ![]() ![]() ![]() Keşkeşlere lanetler yağdırarak gidiyorum ve istemiyorum yol arkadaşı,bencillik çukurlarına gömüyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsyanlarım karışıyor kanıma,karanlığı yırtıyor çaresizlik feryatları,sonu bilmek tad vermiyor,tekrarlanıyor her cümle ve her hareket,yine ayrılıklar çağı gelmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeter demek geliyor içimden,bir çığlık oluyor sessizliğim herkes sağır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cavit İnal |
![]() |
![]() |
|