Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağlama, olur

Ağlama Ne Olur

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ağlama Ne Olur

Ağlama Ne Olur Yazısı - Ağlama Ne Olur Şule Meryem Canpolat - Şule Meryem Canpolat Yazıları

Ayrılık suru üfürülmeden önce bedenlerimize, yürek cızırtıları eşlik etti sevgimizeDokundukça yüreklerimiz birbirine, köz olmayı öğrendim sessizceKimse haberdar olmadı yangınımızdanİmkansızlıkları kül eden yanlarımızdanİç burkan namelerde öğrendik biz beklemeyiDuyduğumuz her ses, söze dönüştü içimizdeBizi sonsuzluğa çekti öyle ki

Bazen ayrı noktalardan başlayıp, aynı noktada buluşmak, bazen de aynı tellerden, farklı tınılara dönüşmekSonuna geldiğimi sandığım yolları seninle yeniden başlamakHiç bilmediğim yolları seninle bitirmekKelimelerle dağıttığım sessizliği seninle yeniden toplamakBaktıkça gözlerine derinden, seslice konuşmak bir akşamüstüAşkın dili, dilsiz kalmak ansızınGidişleri tariften aciz kalmak ve bir sabahEllere bakmadan, elsiz kalmak bir başınaKimsesizliği varlık saymak aşk uğruna"İşte bu yüzden, acıya daha yakındır aşkHer aşkın acılığında gizlidir, özlenen hayat"

Ağlama ne olur!Bekleyeceğim demiştin ya, geleceğim bir günVirgül kadar yarım kalmış aşklara son nokta gibiÜnlem kadar şaşırtacağım gelişimle sevgimiziSadece bekle sevgiliSorma ne saati ne de takvimiBir mevsimin gidip, bir mevsimin gelmesi gibiBir gülün açması, bir kuşun göçü gibi sabırla bekle beniTıpkı beklediğim gibi seni

Her güzde yerlere dökülen yaprakların hışırtılarına tebessüm etti hüznümüzHer damladan, gülücükler fırlattık umutla selamladığımız gökyüzüneBir tek kuşlar aldı hüzünlü selamımızıSadece onlar duydu ağlayan yanlarımızıBiz aşkın derin girdaplarında öğrendik ağlarken gülmeyiArada yüreğimize takılan hüzünleri ertelemeyiAşkı en büyük sevinç bildikEn çok aşkın hüznüyle dirildikAcı kendini esirgemedi sevinceGelmek için beklemedi, yüreklerimizi dinleyinceBeraberliği acıda buldukKavuşmuş gibi her acıda, mutluluğa doyduk sankiMutluluk kadar acıyı da şükre değer bildik öyle ki

"Hayatı tüm renkleriyle sevdik"

Bazen ölümsüzlüğüne özleyen, bazen ölümüne bekleyen olduk, aşkın bizi tekrar eden döngülere hapsettiği, duraklardaGelmesi istenen gelmediSevmesi istenen sevmedi yeterinceYa da gitmek isterken gidemedik, varamadık aşkın iklimine herşeyiyleDünya yorgunu başımızı koyamadık sevgilinin dizineSaramadık bizi saranları biz de derinceBir köşe başında beklemek düştü kaderimizeŞimdi halel getirmiyoruz kederimizeBeklemeyi seçiyoruz sadeceYaprağın hüznü eşlik ediyor şimdi de hüznümüzeBaharla beraber yenilenmeyi istiyoruz biz deSessizlik kaplıyor her yanıÖyle bir hale geliyoruz ki ayrılıktanNe bir kıpırtı, ne de bir anı"Ölü sandığımız topraklarda saklı umudun adı"

Ağlama ne olur!O büyük gözlerinden aldım ben sensizliğiYüreğime ilikledim sana dair herşeyiSensiz gecelerde nefesini, bir köşede durup beklerken, gözlerinin yeşiliniSeninle yeşerttim düşlerimiBüyüdüm uçarı zamanlardan kalma acılarlaYürüdüm ardından bıraktığın adımlarlaAdımlarımı sayma ne olur!Ben yüz derim belki bin olurSen olduktan sonra her zerremle, günlerin, adımların sayısı mı olur?Sen sadece bekle sevgiliTıpkı seni beklediğim gibi

Bir kuşun ötşünde belki, bir gülün açışındaAkşam kanarken gizlice sabaha, güneşin doğuşundaBekle bilinmeyen bir andaSorma söyleyemem, ne akşamda, ne sabahdaGeleceğim dedim ya, bir parantez açtım vuslataAyrılıklar dokudum arasındaKader ölçtü, kader biçecekKader dikti, kimse bir daha sökemeyecekBekle sevgiliSeni beklediğim gibi

Belki bir bayram sabahıBelki, bir günün sonundaKader seçti ya bizi bir kereHükmü yok artık zamanlarınBen bugün derim, yarın olurBilemem senden ayrı kaç yıl, kaç hazan olur?Mevsimsiz bekle beniBir yıldız gibi kayacağım sanaAkisler çizerek sonsuzluktaHerkes bizi yok sanacakBelki, yer, gök ağlayacakİşte o an ereceğim sana sevgili!Melekler kanatlarında ağırlayacakYıldızlar toplayacağız seninleHer yürekte yeniden dirileceğiz birlikteİnsanlar karşılıksız sevmeyi bildikçe

Bekle sevgili!Seni beklediğim gibi

Şule Meryem Canpolat

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com