Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karşı, karşıya

Karşı Karşıya

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karşı Karşıya

Karşı Karşıya Yazısı - Karşı Karşıya Elif Ayvaz - Elif Ayvaz Yazıları

Ağzımdaki acımsı, huzursuz tadı verdiğin şekerin Bırakıp gidişinin ardından seneler geçmişken Yıllanmış yalanların etrafımı kuşatırken

Karşıdan gülümserken siluetin, yanımdaki yeni sen daha bir sokuluyor, daha bir sıkı sarılıyor bana

Karşıda sen Mahzun gözlerle gözlerimi ararken, ben seni arıyorum senin kollarında

Karşı karşıya benliğin Biri yalancı, öbürü sahtekâr Biri özgür, biri tutsak Biri serseri mayın her an patlamaya hazır, öbürü dingin bir deniz atılan taşları çabucak yutan

Karşı karşıya benliğin Seni huzursuz eden, nefes almanı engelleyen

Başının üzerinde dönüp duran kelebek misali yorgun vücudun Ömrünün son dakikalarını yaşıyorken

Birazdan ölecekken ve yeni bir sen daha doğacakken Yükselen güneşe karşı sabahın nemli soğuğunda

Mavi dünyan doğum sancılarıyla kasılırken, bir veda töreni arka sokakta acele eden

Seni uğurlarken, seni karşılayacaksın Muştucu kapında mutlu haberi vermeyi beklerken

Kaçıncı kez ölürken ve kaçıncı kez doğarken

Sen, senin kollarında, sana sokulgan Sense karşıda daha ısırgan

Karşı karşıya benliğin ve sen!

Elif Ayvaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com