Karşı Karşıya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karşı KarşıyaKarşı Karşıya Yazısı - Karşı Karşıya Elif Ayvaz - Elif Ayvaz Yazıları Ağzımdaki acımsı, huzursuz tadı verdiğin şekerin Bırakıp gidişinin ardından seneler geçmişken Yıllanmış yalanların etrafımı kuşatırken![]() Karşıdan gülümserken siluetin, yanımdaki yeni sen daha bir sokuluyor, daha bir sıkı sarılıyor bana ![]() Karşıda sen Mahzun gözlerle gözlerimi ararken, ben seni arıyorum senin kollarında![]() Karşı karşıya benliğin Biri yalancı, öbürü sahtekâr Biri özgür, biri tutsak Biri serseri mayın her an patlamaya hazır, öbürü dingin bir deniz atılan taşları çabucak yutan![]() Karşı karşıya benliğin Seni huzursuz eden, nefes almanı engelleyen![]() Başının üzerinde dönüp duran kelebek misali yorgun vücudun Ömrünün son dakikalarını yaşıyorken![]() Birazdan ölecekken ve yeni bir sen daha doğacakken Yükselen güneşe karşı sabahın nemli soğuğunda![]() Mavi dünyan doğum sancılarıyla kasılırken, bir veda töreni arka sokakta acele eden ![]() Seni uğurlarken, seni karşılayacaksın Muştucu kapında mutlu haberi vermeyi beklerken![]() Kaçıncı kez ölürken ve kaçıncı kez doğarken ![]() Sen, senin kollarında, sana sokulgan Sense karşıda daha ısırgan![]() Karşı karşıya benliğin ve sen! Elif Ayvaz |
|
|
|