Gece Bitmiyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gece BitmiyorGece Bitmiyor Yazısı - Gece Bitmiyor Erdem Kahraman - Erdem Kahraman Yazıları Gece bitmiyor ![]() ![]() Uzayıp gidiyor hasretinle gece![]() ![]() Getirmiyor doğan güneş seni bana![]() ![]() Unutturmuyor geçen zaman anıları bana![]() ![]() Bitmiyor gece![]() ![]() Kanıyor bileklerim,hasret yüklü damarlarımdan oluk oluk sen akıyorsun![]() ![]() Bir ilaç arıyorum kend![]() ![]() ime Dolaptan birşeyler almak için mutfağa giriyorum belki içindeki seni durdurabilirim diye ![]() ![]() Birden gözlerim takılıyor boş fincana![]() ![]() Yaklaşıyorum![]() ![]() Senin dudak izin halen üzerinde duruyor![]() ![]() İçimdeki sene biraz daha sen katarak yaklaşıyorum dolabın yanına![]() ![]() Açıyorum dolabın kapağını![]() ![]() Karşıma yarım şarap çıkıyor![]() ![]() İçimdeki sen![]() ![]() Evet diyor![]() ![]() İlaç bu diyor![]() ![]() Alıyorum onu![]() ![]() Bir kadeh almak için rafa yaklaştığımda son kadehimize çarpıyor bu sefer gözlerim![]() ![]() Yanındada eski günlerden kalma bir yazı![]() ![]() ''Hiç ayrılmam'' yazıyor üstünde ![]() ![]() Damarlarımda bir acı hissediyorum![]() ![]() Kan kaybından ölmek üzereyim diye bir huzur kaplıyor içimi![]() ![]() Ve yarım kalan ilacım düşüyor yere param parça oluyor![]() ![]() Bu sefer taa içime bir sızı kaplıyor![]() ![]() İçimdeki sen konuşmaya devam ediyor![]() ![]() ''Yazıklar olsun sana içindeki beni bile susturamıyorsun''![]() ![]() Uzun süre susuyorum gözyaşlarıma![]() ![]() Ve sessizliğimi bozan bir kapı gıcırtısı oluyor![]() ![]() Olanca kuvvetimle biraz ürkerek ''kim o '' diye sesleniyorum![]() ![]() Uzaktan bir sen![]() ![]() '' Benim , Anıların Kaybettiklerin![]() ![]() '' diyor![]() ![]() Ve koşar adımlarla odaya gidiyorum![]() ![]() Çekmecede bir silah olmalı ![]() ![]() Bu geceyi bitiren bir silah![]() ![]() Silahı ararken bir ses daha![]() ![]() ''Şimdide içindeki beni vuracakmısın![]() ![]() '' ''Hayırrrr![]() ![]() Sadece kendimi öldüreceğim sen yaşa![]() ![]() '' diye avaz avaz bağırmak isterken sesim çıkmıyor![]() ![]() Delirmek üzereyken silahı buluyorum![]() ![]() Bu geceye son verecek o silahı![]() ![]() Son üç mermi kalmış silahta![]() ![]() Bir an duruyorum![]() ![]() Sadece üç hakkın var![]() ![]() Sadece üç ''son'' hakkın![]() ![]() Düşüncesizce namluyu başıma getiriyorum![]() ![]() Uzaktan bir ses bu gece olmalı![]() ![]() '' Ben ne olacağım![]() ![]() İlk beni bitirmelisin![]() ![]() '' diyor![]() ![]() Evet evet bu gece ![]() ![]() Namluyu başımdan alıp gecenin ortasına bir kurşun sıkıyorum![]() ![]() Evet şimdi sadece içimdeki sen ile baş başa kaldık![]() ![]() Hayırrr![]() ![]() Dayanamam başbaşalığa bir an önce vurmalıyım birimizi![]() ![]() Tekrar namluyu başıma getirdiğimde![]() ![]() Bu sefer içimdeki sen konuşmaya başlıyor![]() ![]() ''Hayır![]() ![]() Sen bu olamazsın![]() ![]() Beni yanlız bırakıp gidecek kadar yüreksizmisin sen? '' diyor![]() ![]() Ve namluyu başımdan alıp içimdeki seni vuruyorum![]() ![]() Gece ile birlikte Sen'de öldün![]() ![]() Gece bitti![]() ![]() İçimdeki SEN bittin![]() ![]() Tek kurşun kaldı![]() ![]() Tek bir beden ve tek bir kurşun![]() ![]() Gecenin ve SENin ölümüne şahit olan bu bedeni kaldırmalıyım ortadan ![]() ![]() Tekrar ve son kez namluyu kafama getiriyorum![]() ![]() Tam tetiği çekecekken içimdeki Sen tekrar canlanıp sesleniyor![]() ![]() '' Hadi vur kendini birlikte ölelim![]() ![]() ''Gitme/li ![]() ![]() ![]() Erdem Kahraman |
|
|
|