Şerefine |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
ŞerefineŞerefine Yazısı - Şerefine M Ali Gökhan - M Ali Gökhan YazılarıKarmakarışıktı Yaramaz bir kedinin oynadığı ip yumağı gibiydi ellerim Sonunda battı güneş;gölgeler küçüldü,küçüldü,bitti Benim zamanım şimdi:Gece!Baştan çıkardım gölgelerde oyunu Seni baştan çıkardım Ellerimde iplerin var ![]() ![]() ![]() Binlerce kez gördüm seni,binlerce yüzünü Görebilen gözlerim için inandım Tanrı'ya birkez daha Her yüzünde ayrı bir koku,şimdiyse ölü balık kokusu yüzün![]() ![]() ![]() Her dokunuşum ayrı oyun Şimdi sıra bende Kocaman bir gülümseme taktım O matemli yüze Belki cennet sadece benim annemin ayaklarının altındadır Yanlış edilmiş bir cümleciktir o Geç de olsa güzel yerini öğrenmen![]() ![]() Zaferin doyulmaz hazzı var içimde Azar azar tadıyorum bitmesin diye Eğil önümde eğil ki Bitişini kutlayalım ![]() ![]() Sabaha karşı girilir denize Smyrna'da,elinde bir şişe kırmızı şarap ile Yok,birinci sınıf değil,köpeköldüren içilir sabaha karşı ve denizin içinde![]() Efsaneymiş ''köpeköldüren''şarabı,seni öldürmedi![]() Dur,rengidir kırmızı Kangren renginde şimdi şarabım Olmayan şerefine kadeh kaldıralım ![]() ![]() ![]() (Tuana Aytaş ile ortak çalışmadır) M Ali Gökhan |
|
|
|