Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duvar

Dört Duvar

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dört Duvar

Dört Duvar Yazısı - Dört Duvar Erdem Kahraman - Erdem Kahraman Yazıları

Nerden başlasam bilmiyorum bilemiyorum Çıkmıyor iste yüreğimden kelimeler,duygular Kilitli kaldı bu gece her şey yüreğimde VURGUN yedi sanki sol yanım Acısını hissettiğim içimdeki haykırısı duyamıyorumAnlatamıyorum Dedim ya VURGUN yedi sanki sol yanımİçimde hapsetti haykırışları acılar Boğdu bir bir dertler sevinçlerimi Ve yaşlar Sildi küçük tebessümlerimi yüzümden Ve kaldı dört duvara hatıralarım Konuşsana Eyy duvar Biter mi bu acı Tekrar canlanır mı sevinçler Ya geri gelecek mi silinen tebessümler ??? Konuş hatıralarımı tutan ey duvar Bak yetmedi yaşların tebessümlerimi sildiği Bu sefer satırlarımı siliyor arsızca Yetmedi bak ey duvar Dertlerimin sevinçlerimi boğduğu Nefesimi kesiyor Yetmiyor eyy duvar yetmiyor VURGUN üstüne VURGUN yiyor bu gece sol yanım ey duvar Konuş intiharıma tanık olan duvar Acılarımı,dertlerimi,yaşlarımı susarak artıran duvar Söyle bana dört duvar

Bedenim defnedilirken toprağa hakkını helal edecek misin bana ?

Gitme/li

Erdem Kahraman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com